Szoros vereség hazai pályán.

Leány serdülő III.osztály – B. csoport – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 24. – 16.30h

Komárom VSE – Mikolik Handball School 19:24 (12:14)

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Papp Péter
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 14 perc ill. 2 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 4/4
Kizárás: Villám 48’ (Komárom VSE)

Komárom VSE: Lázár, Blaesius – Kurucz, Jánosi, Várdai 2, Villám 5, Nagy R. 2, Hajas 8, Nagy V., Zámbó, Csáki 1 (1), Bertalanits, Vízkelety, Piskovszky

Mikolik Handball School: Liptai – Mikolik 9, Vámos 1, Révész, Halmai 4, Széplaki 1, Markovits 5, Antal 2, Farkas 2

Két azonos erősségű csapat nézett egymással szemben csütörtök délután
A mérkőzést a hazai csapat egy 2:0-val kezdte, de a vendégcsapat a 6. percig egy 0:5-s szériával reagált a történtekre. A hirtelen kialakuló 3 gólos előnyt a félidőig igyekezett a hazai csapat ledolgozni, de csak futott az eredmény után. Félidő 12:14.
A második félidő elején viszont ismét a vendég gárda dominált és a 35. perc környékén már 9 gólos volt az előnyük. A hazai hölgyek viszont nem adták fel a harcot és a végső sípszóig sikerült alakítani a végeredményen. A félidő eleji hullámvölgyet egy jó, magabiztosabb játék váltotta fel és sikerült kicsit felkapaszkodni a végére, így csak 5 gólos vereség lett. Végeredmény 19:24.

 „Azt gondolom alakul a dolog. Első sorban a védekezésünkön kell javítanunk, hiszen a támadásban láttam jó dolgokat, amire lehet építkezni. A végjáték még mindig nem az erősségünk, ebben is fejlődnünk kell, jobban kell koncentrálnunk és sikerülni fog.” – értékelt a mérkőzés után Szabó-Kovacsicz Mónika, vezetőedző.


Október 27.-én lép pályára Szentendrén a leány serdülő csapat 12.00h-kor a BSC Budakalász együttese ellen.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: