Nagyarányú győzelem hazai pályán a női ifjúsági csapatunktól.

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 19. – 17.00h

Komárom VSE – Rákosmenti KSK 34:21 (14:8)

Játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea – Tóth József
Nézőszám: 66 fő

Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc
Hétméteresek: 7/6 ill 3/3

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 7 (4), Molnár 3, György 1, Windoch 5, Nemesnyik 7, Ekk 1, Velencei Renáta 1, Velencei Rebeka 4, Nagy 1, Dikácz, Varga 2, Jánosi, Várdai 2 (2)

Rákosmenti KSK: Fábián 1, Bodor 7, Molnár Dzs. 8 (3), Molnár E., Dávid 1, Tóth, Penderik 3, Székely, Hegedős, Csukás 1, Kiss, Polákovics

Rákosmenti KSK csapata vendégeskedett a Komáromi Városi Sportcsarnokban a hétvégén. A hazaiak mindenképp győzni szerettek volna, a legutóbbi vereség után.  A mérkőzés komáromi részről, kicsit koncentráció hiánnyal indult, lyukas védekezés és kimaradt helyzetek jellemezték az első 15 percet (7:7). Majd egy kis odafigyeléssel sikerült a védekezés összeszedni és a helyzeteket belőni, így az a bizonyos olló elkezdett kinyílni. Félidő 14:8.
Második félidő könnyed játékot hozott, nem kellet vért izzadni, hogy gólokat szerezzünk. A győzelem biztos volt, már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a különbség a két csapatközött. Az utolsó 10 percben a fiatalabbak is lehetőséget kaptak. Végeredmény 34:21.

 

A mérkőzésen sajnálatos módon megsérült Velencei Rebeka a csapat balátlövője, karjában eltört egy csont, ezúton is jobbulást kívánunk neki!

 

Szakács Tibor vezetőedző szavai a mérkőzés után – „Az első 15 perc nem volt az igazi, de utána sikerült a saját ritmusunkat felvenni. Örülök, hogy mindenkinek tudtam fontos játékperceket adni. A győzelemből mindenki kivette a részét, gratulálok a csapatnak.”

„Pörgős, jó meccs volt. Bár az első félidő kicsit döcögősen ment. Így is sikerült 6 gólos előnyt szereznünk a félidőre. A második félidőt már nyugodtabban, és koncentráltabban kezdtük. Lerohanásból sikerült könnyű gólokat szereznünk. Voltak nagyon jó megoldásaink is. A védekezésünk nem mindig állt össze, de ennek ellenére is végig mi vezettünk. Így az utolsó 10 percben kaptak a fiatalabbak is játéklehetőséget, amivel éltek is.” – értékelt a mérkőzésen 7 gólig jutó Sebestyén Dzsennifer a csapat irányítója.

 

1.DKA – Vác VKSK II.       5/5/0/0 – 10 pont
2. Kántor Anikó SE          5/4/1/0 – 9 pont
3. Vasas SV                      5/3/1/1 – 7 pont
5. KOMÁROM VSE            5/3/1/1 – 7 pont


A Csömöri Sportcsarnokban lép pályára október 27.-én a női ifjúsági csapat 16.30h-kor. Az ellenfél a Budakalászi SC csapata lesz. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: