Idegenben még mindig veretlen a férfi felnőtt kézilabdacsapat, 9 pont a begyűjthető 12-ből.

NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Városi Sportcsarnok Alsóörs
2019. 10. 20. – 18.00h

Alsóörsi SE – Komárom VSE 22:25 (12:15)

Játékvezetők: Hantos Dorina – Rózsahegyi Brigitta
Nézőszám: 80 fő

Alsóörsi SE: Baltai, Kovács, Koncz – Maár, Kósa, Füzi 1, Csiszár, Lelkes 6, Csoknyai, Redling 1, Fodor, Márki 6, Németh 1, Szöllősi 5 (1), Horváth 2

Komárom VSE: Kisék M., Eichkern, Bohuniczký – Szakács P. 6, Kisék B. 4, Farkas 5, Jaczkó 1, Szalay 7 (3), Szerencsés, Lencse, Halász, Schneider 1, Kun, Németh, Juhász, Szakács T. 1

Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 3/1 ill 3/3

Alsóörse látogatott a felnőtt férfi csapat, hogy a sereghajtó ellen lépjen pályára.
A mérkőzést határozott védekezéssel és fegyelmezett támadójátékkal kezdte a vendég alakulat. Kezdésnek 1:4 állt az eredményjelzőn, ám ez az előny gyorsan lecsökkent. Az ellenfélnek gyorsan sikerült visszakapaszkodni. A Komárom VSE viszont nem adta könnyen magát. Egy nagyobb sebességre kapcsolt és a hátul nagyon jól védő Kisék Máté segítségével könnyű gólokat szereztek, amivel a 21. percben már 7 gólosra nőtt az előny. Ekkor egy kisebb rövidzárlat jött a félidő végéig és a lőtt mindössze két gól mellé 5 gólt kapott a csapat a rohanás, fejetlenség és a fegyelmezetlenség miatt. Félidő 12:15.
A második játékrészt is a hazai csapat kezdte jobban és sikerült ismét egy gólra felkapaszkodni. A vendég alakulat nem tört meg, és egy 0:3-as szakasszal ismét sikerült 4 gólosra növelni az előnyt. A mérkőzés végéig többször sikerül 2-3 gólra visszajönnie a hazai alakulatnak, ám a vendég gárdánál mindig volt egy személy, aki adott egy lendületet és előrébb vitte a csapatot. A vége három gólos győzelem lett. Végeredmény 22:25.

 

„Azt gondolom, hogy a védekezés egészen jól működött, a kapusteljesítmény megint fergeteges volt, de sajnos ezekből nem tudtunk lerohanni és könnyű gólokat lőni, mert az ellenfél jól rendeződött vissza. A támadás volt, hogy akadozott, de mindig volt valaki, akinek sikerült ezt megtörnie. Amikor felzárkózott az ellenfél akkor sem pánikoltunk és higgadtan tudtuk játszani.” – értékelt a találkozón 7 gólig jutó balszélső, Szalay Balázs.

 

1.KK Ajka                                     6/6/0/0 – 12 pont
2. Bajnok DSE Nemesvámos      6/6/0/0 – 12 pont
3. Várpalotai BSK                     6/4/1/1 – 9 pont
4. KOMÁROM VSE                 6/4/1/1 – 9 pont


Két hét szünet következik a férfi vonalon, így a következő fordulóra november 9.-én 17.00h órai kezdettel kerül sor a Komárom Városi Sortcsarnokban. Az ellenfél a Veszprém KKFT U23-as csapata lesz. Jó pihenést a srácoknak, hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: