Két gólos vereség Gödön, nem sikerült megtartani a félidei előnyét a női ifi csapatnak.

Női ifjúsági III.osztályC. csoport, Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
2019. 10. 06. – 18.00h

Kántor Anikó SE – Komárom VSE 29:27 (12:17)

Játékvezetők: Acsai László – Babity Máté
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/4 ill 5/5

Kántor Anikó SE: Molnár – Kiss 1, Tóth 3, Kenderes 1, Joó 1, Weninger 3, Kubinyi R. 7 (2), Szeidl 6, Kubinyi D. 7 (2), Ábel, Csombor, Hollósi

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 1, Molnár 10 (5), Tolvaj 3, György, Windoch 4, Nemesnyik 3, Ekk 3, Velencei Renáta3, Velencei Rebeka, Nagy, Dikácz, Varga

A mérkőzés első percétől kezdve érezni lehetett, hogy szoros és kiélezett lesz. A csapatok végig egymáshoz közel 1-2 gól távolságra tudták tartani egymást. Az első félidő vége előtt 5 perccel a komáromiak tudtak egy kis extrát nyújtani védekezésben, amiből könnyű lerohanás gólokat tudtak szerezni. Félidő 12:17.
A második félidő is úgy indult, mint az első gólváltásokkal, majd jött egy kis rövidzárlat a vendégek részéről, amit kihasznált a KASE csapata és az 5 gólos hátrányát ledolgozta 3 perc alatt, és már ők voltak lépéselőnyben. A folyamatos felzárkózás, véleményes ítéletek és az emberhátrányok felemésztették erőinket, fontos szituációkban hibáztunk, aminek a vége 2 gólos vereség. Végeredmény 29:27.

Volt egy nagyon jó periódusunk, amikor nagyon jól védekeztünk és ebből gyors kontrákat tudtunk vezetni. Sajnos ezt az előnyt elég hamar elszórtuk. A mérkőzés végére már nem tudtunk megújulni támadásban és könnyen adtunk gólokat az ellenfélnek. A küzdésre nem lehet panasz, egy döntetlent megérdemeltünk volna. – vélekedett Szakács Tibor, vezetőedző a mérkőzés után.

Tolvaj Gréta, a csapat beállósának és jobb szélsőjének szavai a meccs után: – A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, ám az első félidő végére 6 gólos előnnyel mentünk szünetre. Jól működött a zavaró védekezés, talán ez volt az, amivel megzavartuk az ellenfelet. Sajnos a második játékrész nem indult túl jól számunkra, bár végig meccsben volt a két csapat, sajnos sem a szerencse, sem játékvezetők nem mellettünk álltak. Így a végére 2 gólos vereséget szenvedtünk. Jó kis harcos meccs volt, amiből sokat lehet tanulni. Személy szerint büszke vagyok a csapatra, úgy érzem mindent megtettünk, nagyot küzdött mindenki.

 

1. DKA – Vác VKSK II. 4/4/0/0 – 8 pont
2. Vasas SC​     ​              4/3/1/0 – 7 pont
3. Kántor Anikó SE       4/3/1/0 – 7 pont
6. KOMÁROM VSE​      4/2/1/1 – 5 pont


Hazai pályán fogadja a Rákosmenti csapatát 2019. október 19.-én, szombaton 17.00h-kor a női ifi csapatunk a Komárom Városi Sportcsarnokban. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: