Újabb nagyarányú győzelem a női felnőtt csapatnál.

NB II. női felnőtt – Észak – Göd, Balázsovits János Sportcsarnok
2019. 10. 12. – 16.00h

Kántor Anikó SE – Komárom VSE 26:34 (13:19)

Játékvezetők: Acsai László – Babity Máté
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 6 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 2/0 ill 4/3

Kántor Anikó SE: Vitáris-Szabó – Kökény 3, Balás 10, Ötvös 4, Gruber, Hibert 5, Kemenczik 3, Previz, Molnár, László, Kenderes, Adamik 1, Kubinyi, Szeidl, Majsai, Bóka

Komárom VSE: Zoltay, Liszkai – Balambér 3, Szőts 3, Karalyos 3, Szabó-Kovacsicz 10, Szamoránsky 9 (2), Molnár 5 (1), Tolvaj 1, Tarjányi, Nemesnyik , Velencei Renáta, Velencei Rebeka

Első idegenbeli mérkőzésre készült felnőtt női csapatunk, az eddig veretlen KASE csapata ellen. A csapatot nem tudta elkísérni Pásztor Zsófia edző, munkahelyi elfoglaltság miatt. Így Szakács Tibor pótolta a hiányát. Találkozó elején kis izgalom volt felfedezhető. Az első 10 percben két beállós játékkal próbálkozott a komáromi csapat. Az elején döcögött, volt pár apróbb technikai hiba, de szép megoldásokat is láthattunk. Később klasszikus irányítós játékra váltottak a vendégek, aminek köszönhetően stabilizálódott a támadójáték, és szép lassan megkezdték az előny növelést. Félidő 13:19.
A második félidő elején a komáromiak még kicsit az öltözőben maradtak, amit az ellenfél kihasználva közelebb tudott férkőzni 4 gólra. Ezután a védekezés újra összeállt, felkeményedett, amiből jöttek a könnyű gólok és végig kézben tartva a mérkőzést nyert KVSE csapata. Végeredmény: 26:34.

Értékelt a mérkőzés után Szakács Tibor, aki Pásztor Zsófia távollétében irányította a csapatot: – „Mind a két félidőben volt pár perc kihagyás és rossz döntéseket hoztunk, de a mérkőzés nagy részében jól és koncentráltan játszottunk végig uraltuk a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.”

„Az első idegenbeli mérkőzésünket nehezítette, hogy az egyik kulcsjátékosunk és az edzőnk távollétében vágtunk neki a mérkőzésnek. De a koncentrált befejezéseinknek köszönhetően végig kezünkben tartottuk az irányítást és dominált a játékunk. Hullámvölgyek akadtak, de mindig volt, aki tudott lendíteni a csapat teljesítményén. Örülünk az újabb 2 pontnak.” – értékelt a csapat beállósa Szamoránsky Anikó, aki 9 (!) gólig jutott a mérkőzésen.

 

1.Szentendrei NKE                      5/5/0/0 – 10 pont
2. BSC Budakalász                     4/4/0/0 –  8 pont
3. Esztergomi Vitézek RAFC   3/3/0/1 –  6 pont
4. KOMÁROM VSE                   3/3/0/0 –  6 pont


A következő fordulóban a női felnőtt kézilabda csapata a Rákosmenti csapatát fogadja hazai pályán, 2019. október 19.-én 15.00h-kor a Komárom Városi Sportcsarnokban!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: