Hazai pályán is sikerült a győzelem a felnőtt férfi csapatnak!

NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 12. – 17.00h

Komárom VSE – Kisbér KC 23:19 (15:8)

Játékvezetők: Sipos József – Cseszregi Bence
Nézőszám: 113 fő

Komárom VSE: Kisék M., Eichkern, Bohuniczký – Szakács P. 1, Kisék B. 7 (3), Farkas 2, Jaczkó 1, Hollós 3, Szalay 1, Szerencsés 1, Lencse, Halász 5 (3), Schneider 2, Kun, Németh, Juhász

Kisbér KC: Balogh, Varga, Trenka – Szurcsik, Vadász, Tóth 1, Zalányi 8 (1), Ferenczi 1, Sztrida, Horváth, Molnár 3, Mótyán 6 (4), Kovács, Szvitek, Czillahó

Kiállítások: 20 perc ill. 12 perc
Hétméteresek: 7/6 ill 8/5

A megyében már többször találkozó Kisbér csapatát fogadta a komáromi alakulat. A két csapat összetétele teljesen megváltozott, így teljes mértékben más mérkőzésre számíthattak a kilátogatók.
Az első félidőben nagyon jól kézilabdázó, mind védekezésben, mind támadásban jól működő Komárom VSE csapata hamar megragadta a kezdeményezést és rövid idő alatt nagyobb gólkülönbségre tett szert. A jó kézilabdát egészen a félidő végéig folytatta így már a szünetre is 7 gólos előnnyel mehetett. Félidő 15:8.
A második félidő elején még megmaradt a jó játék, ám 5-8 perc után rövidzárlat érkezett. A védekezésben fegyelmezetlenek, a támadásban pedig türelmetlen és ötlettelen játékot láthattunk a komáromi fiúktól. Az ellenfél fiatal gárdája belelendült a mérkőzésbe és gyorsan felkapaszkodott 2-3 gólra. A hazai gárda viszont nem adta könnyen magát, és mindig volt egy ember, akinek sikerült előre lendítenie a csapatot és a végéig sikerült megtartani a 3 gólos különbséget. Megérdemelt győzelmet aratva 5 mérkőzés után a 4. helyen állnak a Komárom VSE férfi felnőtt játékosai, holtversenyben a Várpalota csapatával. Végeredmény 23:19.

„Úgy kezdtük a meccset, ahogy szerettük volna, egyből előnyt tudtunk szerezni, amit remek játékkal a félidő végéig tovább növeltünk. A második játékrészben rágörcsöltünk kicsit, az ellenfél vérszemet kapott, de időben sikerült lenyugodni. Több jó teljesítmény mellett, mint mezőnyben, mint kapuban igazi csapatmunkával tudtunk nyerni otthon egy igazi rangadón.” – értékelt a remekül játszó Hollós Péter, a Komárom VSE balszélsője.

1.KK Ajka                                     5/5/0/0 – 10 pont
2. Bajnok DSE Nemesvámos   5/5/0/0 – 10 pont
3. Várpalotai BSK                   5/3/1/1 – 7 pont
4. KOMÁROM VSE                5/3/1/1 – 7 pont


Vasárnap (2019. 10. 20.) Alsóörsre látogat a felnőtt férfi kézlabda csapat. A mérkőzés 18.00h-kor kezdődik, előtte pedig a Komárom VSE férfi ifjúsági csapata csap össze az Alsóörs ifi csapata ellen. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: