„Jó látni a lányokat, ahogyan meccsről meccsre fejlődnek és tanulnak a hibáikból.” – ennek ellenére is vereség a Kántor Anikó SE otthonában.

Leány serdülő III.osztály – B. csoport – Észak, Kistarcsa Városi Sportközpont
2019. 10. 03. – 17.30h

Kántor Anikó SE – Komárom VSE 42:24 (20:10)

Játékvezetők: Acsai László – Babity Máté
Nézőszám: 30 fő

Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 11/9 ill 1/0

Kántor Anikó SE: Pécz, Cserjés – Zarándi E. 4, Zarándi D. 5, Horváth B. 7, Medve 5, Horváth P. 6, Erdész 3, Kerényi 1, Braun, Hadár, Ábel 8, Csombor 3, Hollósi 1,

Komárom VSE: Lázár, Blaesius – Kurucz, Jánosi, Várdai 5, Villám 4, Nagy R. 1, Hajas 12, Nagy V., Zámbó 2

 

Idegenbe utazott ismét a leány serdülő csapat, ahol igyekeztek minél jobb teljesítményt nyújtani és javítani az eddigi hibákon.
A mérkőzést még kicsit álmosan kezdte a csapat, nem igazán akart beindulni a gépezet, így 15 perc után már 5 góllal vezetett a hazai együttes. A lányok egyre szebb támadásokat és jó védekezést produkáltak ám ez sem volt elég arra, hogy az eredményen szépítsenek. A hazai gárda a félidő végére megduplázta az előnyét, így 10 gólos hátrányba kezdhette a második játékrészt a vendégcsapat. Félidő 20:10.
A második játékrész képe annyiban változott, hogy a támadásban szép akciókat alakított ki a komáromi egyesület, a védelemben sikerült labdákat szerezni. A sok pozitívum ellenére az ellenfél így is folyamatosan növelni tudta előnyét az egyre pozitívabban kézilabdázó vendég egyesület ellen. A végére a lányok elfáradtak, és az oxigénhiánynak köszönhetően nagyarányú vereséget szenvedtek. Végeredmény 42:24.

„Jó látni a lányokat, ahogyan meccsről meccsre fejlődnek és tanulnak a hibáikból. Egyre többet ütközünk, megállítjuk az ellenfél támadásait és labdákat szerzünk. Támadásban kitudjuk alakítani a helyzeteket a társainknak. A végjátékon van még mit csiszolni, de mindenképp ki kell emelnem Hajas Rékát a remek teljesítménye miatt.” – értékelt a mérkőzés után Szabó-Kovacsicz Mónika, vezetőedző.


Hazai mérkőzésre kerül sor a következő fordulóban a leány serdülő csapatnak. 2019. október 17.-én, csütörtökön 16.30h-kor a Mikolik Handball School csapatával méri össze tudását a Komárom VSE alakulata a Komárom Városi Sportcsarnok kézilabdapályáján.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: