Egy győzelem és egy vereség a mérleg – jól teljesítettek az U12-es fiúk.

 

Gyermekbajnokság FU12 (2008-2009) – G csoport – Városi Sportcsarnok Bábolna

  1. 10. 05. – 9.00h és 11.45h

Komárom VSE – Grundfos Tatabánya I. 14:27 (7:13)

Játékvezetők: Natkai Zsombor – Szabóné Jelen Ildikó

Komárom VSE: Laczkó – Becker, Bencsik, Horváth, Jámbor, Milotai, Sörös, Tóth

Az első fordulóban egyből hazai pályán kezdték meg a bajnokságot az U12-es fiúk. Az első mérkőzésen a jóval rutinosabb Tatabánya első csapatával csaptak össze a fiúk. A hazai csapat tagjain a megilletődöttség jelei mutatkoztak, az első félidőben így a vendégcsapat könnyedén szerezte a góljait, és már az első félidőben tetemes előnyre tett szert. A félidőben Pekár edző rendezte a sorokat, és a második félidőben már egyenrangú ellenfelei voltak a vendégcsapatnak.


Komárom VSE – Grundfos Tatabánya II. 19:15 (10:10)

Játékvezetők: Natkai Zsombor – Szabóné Jelen Ildikó

Komárom VSE: Laczkó – Becker, Bencsik, Horváth, Jámbor, Milotai, Sörös, Tóth

Az első mérkőzés tanulságait levonva lépett pályára a komáromi csapat, hiszen a támadójáték bátrabb, a védekezés határozottabb lett, illetve Lackó a kapuban bravúrosan védett. Az első félidő végére a csapaton a fáradtság jelei mutatkoztak, így a vendégcsapat átvette a vezetést. A félidőben Pekár edző elmondta, hogy melyek azok a hibák, amit ki kell javítani, hogy megnyerhessék a mérkőzést. A második félidő ennek fényében indult. Becker támadásban volt legyőzhetetlen, míg a kapuban Lackó sorra mutatta be a bravúros mozdulatokat. Sikerült újra megfordítani a mérkőzés állását, és a vezetést már nem is engedte ki a kezéből a hazai csapat.

 

„Az első mérkőzés tipikus első mérkőzés volt. Megilletődött támadás és védekezés, de a második félidőben már itt is láttam nagyon szép megoldásokat. A második mérkőzés pont úgy kezdődött, ahogy az elsőt abbahagytuk. Nagyon jól és lendületesen játszottunk. Megérdemelten nyertük meg a második mérkőzést és bízom benne, hogy ez a lendület kitart a továbbiakban is.” – értékelte a játéknapot Pekár Bence vezetőedző.


A következő játéknap 2019. október 20.-án, a Büki Városi Sportcsarnokban lesz megrendezve.
10.55h – Haladás VSE – KOMÁROM VSE
12.45h – Büki TK – KOMÁROM VSE

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: