Kis létszámmal és elfogadható helytállással kapott ki a fiú serdülő csapat Várpalotán.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Gál Gyula Sportcsarnok, Várpalota
2019. 09. 18. – 17.15h

Várpalotai BSK II. – Komárom VSE 38:28 (19:12)

Játékvezetők: Földesi Csaba – Pápai Péter
Nézőszám: 40 fő

Kiállítások: 8 perc ill. 0 perc
Hétméteresek: 1/1 ill 2/2


Várpalotai BSK II.:
Borzási, Kovács – Kutenics, Vörös, Varsányi 15, Szőke, Gáspár 4, Nagy 2, Turza 7 (1), Balatoni 2, Márcsik 3, Dröszler 5

Komárom VSE: Egervári – Kempl 17 (2), Horváth 8, Kustánczi, Jónai 2, Gaál 1, Mlinkovics

Betegség, iskolai elfoglaltság és egyéb problémák miatt mindössze 7 játékossal vágott neki a Várpalotai túrának a Komárom VSE egyesülete.
A mérkőzés előtt átbeszélték a mérkőzés során milyen játékot kellene játszani és mire kellene odafigyelni. Ez az első félidőben egyáltalán nem jött össze, és szinte semmit nem tudott a vendég alakulat betartani az edzői kérésből. A stressz és bátortalan kézilabdás rengeteg rossz döntést hozott, amit az ellenfél könnyedén kihasznált és az első félidőben még nehézkesen, de a félidő végére könnyed 7 gólos előnyre tett szert. Félidő 19:12.
A második félidőben az oxigénhiány még inkább elkezdett dolgozni a vendégcsapatnál. A még több hiba és rossz döntés csak növelte a hátrányt így 15 gólos előnyre is szert tett a hazai együttes. Küzdésből viszont az egész mérkőzésen helyt állt a Komárom csapata, hiszen sikerült helyenként jó játékkal és jó megoldásokkal 10 gólon tartani az ellenfelet és többször is visszaverekedni magukat a nagyon nagy hátrányból. A végeredmény egyértelmű volt, de nem okozott csalódást a Komárom VSE serdülő csapata, hiszen mindent megtett, hogy megfelelő ellenfele legyen a hazai csapatnak. Végeredmény 38:28.

„Sajnos kevesen voltunk, aminek nagyon nem örülök, mert bár nem lenézve az ellenfelet, ha mindenki bevethető ez egy nagyon szoros mérkőzés lehetett volna. Támadásban sok hülyeséget csináltunk, ami ránk egyáltalán nem volt jellemző, de volt nagyon sok biztató dolog is. A védekezésünk a figyelmetlenség és az akarat hiányában nem mindig működött megfelelően, így sok gólt kaptunk. Dolgozunk tovább, hogy a hibákat kijavítsuk, összességében azért megvagyok elégedve a srácokkal. Küzdésből jól vizsgáztunk!” – értékelt Szerencsés Márk vezetőedző a mérkőzés után.

 

A 17 gólig jutó Kempl Barnabás értékelése így hangzott: „Szerintem annak ellenére, hogy 7-en, csere nélkül kellett mennünk jól helyt álltunk. Ennek ellenére lehetett volna jobb is, sajnos nem voltunk elég koncentráltak. Sok kihagyott helyzet, elkapkodott támadások jellemezték az első és második félidő egy-egy szakaszát. Összességében elégedett vagyok, remélem hazai pályán meg tudjuk majd szorongatni ezt a csapatot.”


A következő fordulóban Lipót együttesét fogadja a gárda hazai pályán, 2019. október 16.-án 16.15h-kor a Komárom Városi Sportcsarnokban.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: