Újabb magabiztos siker, 4 forduló után még mindig veretlen a férfi ifjúsági csapatunk!

Férfi ifjúsági III. osztály – A csoport – Lipóti Sportcsarnok
2019. 10. 06. – 9.00h

Lipóti SKFT – Komárom VSE 22:27 (9:13)

Játékvezetők: Mészáros Dániel – Tóth József
Nézőszám: 50 fő

Lipóti SKFT: Bochdalovszky, Schreindler, Onódi – Szitás 3, Vörös, Molnár 2, Varga M., Fettik, Tóth 3, Tamás 1, Veszprémi 1, Varga D. 3, Halász 9 (2), Tolnai

Komárom VSE: Bíró – Kustánczi, Balahó 1, Bittman 1, Fekete 16, Horváth, Kempl 4, Király 4, Milotai 1, Botló, Lipóth, Simonics

Kiállítások: 2 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/2 ill 2/0

A komáromi csapat szerette volna megőrizni a veretlenségét. A körülmények újra nem voltak ideálisak, hiszen kora reggel indult a csapat, és már 9 órakor a legjobb formáját kellett mutatnia. Ennek ellenére kiválóan kezdte a vendégcsapat a mérkőzést, hiszen hamar 3-4 gólos előnyre tettek szert. Pontos védekezés jellemezte a csapatot, de elöl támadásban az utolsó passzok vagy a befejezések hiányoztok. Ez jellemezte az egész első félidőt. A szünetre 4 gólos előnye volt a vendégcsapatnak. Pekár edző a félidőben a pontosabb játékra hívta fel a figyelmet. A második játékrész elején a szerencse a vendégcsapattal volt, hiszen 5 olyan gól is született, ami az ellenfél kapusáról pattant a hálóba. A 40. perc könyékén a vendégcsapat már a zsebében érezhette a két pontot, hiszen védekezés elpuhult, az ellenfél beállós játékával nem tudott mit kezdeni a vendégcsapat, míg támadásban bosszantó hibákat követtek el. Ennek eredményeképpen az ellenfél fel is zárkózott, és nagyon belelendült egy olyan mérkőzésbe, amit már elveszítettnek hitt. 20:20-nál a vendég edzője időt kért. Pekár edző igyekezett megnyugtatni a csapatát. Ez bevált, hiszen az időkérés után 3:0-s rohamot produkálva végleg eldöntötte a vendégcsapat a két pont sorsát.

„Egy fizikálisan erős ám technikailag gyengébb csapathoz látogattunk. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Sokáig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, majd a buta hibák miatt visszahoztuk az ellenfelet és magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Ezen is túl vagyunk, 40 percnyi jó játékot láthattam. A küzdés kiváló volt. 4/4! Nem állunk meg.” – értékelt a mérkőzés után Pekár Bence vezetőedző.

1.SZoESE                   4/4/0/0 – 8 pont
2. KOMÁROM VSE 4/4/0/0 – 8 pont
3. Tarján SE               4/3/0/1 – 6 pont

 


Október 12.-én hazai pályán fogadja a Kisbér KC csapatát a férfi ifjúság csapatunk, mégpedig 15.00h-kor a Komárom Városi Sportcsarnokban. Utánuk a felnőtt férfi csapat is megmérkőzik a Kisbér KC csapata ellen a megyei rangadón!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: