Parázs mérkőzésen szenvedett vereséget a férfi megyei csapat.

Felnőtt férfi megyei – Fejér megye – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 06. – 13.00h

Komárom VSE – VAX KE Sárbogárd 30:37 (10:14)

Játékvezetők: Gengeliczky Marcell – Rada Kristóf Zoltán
Nézőszám: 55 fő

Komárom VSE: Bíró, Bohuniczký, Répa – Balahó, Bittman, Fekete 7, Horváth, Kempl 3, Horváth, Király 3, Botló, Lipóth, Tímár 1, Kun 2, Wágner 3, Schneider 11

VAX KE Sárbogárd: Németh Tamás – Németh Tamás 2, Bodoki 8 (5), Aranyos 2, Várady-Szabó 2, Goldberger 2, Kaló 3, Suplicz, Rehák 9, Szabó 2, Horváth 7

Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 3/0 ill 5/5

Az előző mérkőzés is az ifjúsági mérkőzés után volt, így ezen a napon is dupláztak a fiatal játékosok. A buszról leszállva egyből melegíthettek a felnőtt megyei mérkőzésre, ahol több felnőttjátékossal egészültek ki. A hazai csapat edzője igyekezett gyors játékot játszani, hogy az ellenfél rutinosabb játékosait megfuttatva kifárassza őket. Ez a terv csak részben valósult meg, hiszen gyors támadásokat tudtak vezetni, de a befejezésekbe rengeteg hiba csúszott. Ez jellemezte az egész első félidőt. Ezért is 10:14-es félidei állással vonulhattak pihenőre a csapatok. Félidő 10:14.
Pekár edző szünetbe higgadtabb játékot kért mind elöl mind védekezésben. A második félidőt a hazai csapat egy nyitottabb védekezéssel kezdte. Ez csak hellyel – közzel működött. Gyors középkezdésből és lerohanásból több gólt szereztünk, de a védelem a mai napon nem zárt jól. A mérkőzés végén szinte teljesen megnyitotta a védekezést a hazai csapat, de ez sem segített. Így az eredmény nem is lehetett más, csak vereség. Végeredmény 30:37.

 

„A vereség ellenére kiváló tanulópénz volt a fiatal csapatomnak. Nem gyakran játszunk ilyen hőfokú mérkőzést. Hozzátartozik, hogy a hangulat „elszabadulásában” a játékvezetők tevékenyen részt vettek, de a helyzeteket nem ők lőtték be. Ha a szívünk forró, de a fejünk hideg megnyerhettük volna ezt a mérkőzést.” – nyilatkozott Pekár Bence, vezetőedző a mérkőzés után.


Férfi felnőtt megyei csapatunk a következő fordulóban Tarjánba utazik, ahol az Esztergom-Baj csapata ellen mérkőzik meg, 18.00h-kor. A mérkőzés napja 2019. október 13.

NINCS ITT MESE, KVSE!

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: