Bravúros pontmentés a Vasas csapata ellen hazai pályán.

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 06. – 15.00h

Komárom VSE – Vasas SC 24:24 (12:12)

Játékvezetők: Kovács Tibor – Mándli Balázs
Nézőszám: 90 fő

Kiállítások: 10 perc ill. 12 perc
Hétméteresek: 6/5 ill 3/3

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 2, Molnár 10 (4), Tolvaj 6, György, Windoch 1, Nemesnyik 4, Ekk, Velencei Renáta, Velencei Rebeka 1, Hegedűs, Várdai, Nagy, Dikácz, Varga

Vasas SC: Juhász – Manhertz B. 1, Kalmár, Manhertz D., Leitner 1, Balogh 1, Petry, Legendi 5 (3), Tóth 4, Koplányi 2, Jáni 1, Vámossy-Nagy 3, Déberling, Maksay 2, Govai 2

Nagy nevű csapat látogatott a hétvégén a Komárom Városi Sportcsarnokba, a Vasas SC csapata jött vendégésbe az ifjúsági csapatunkhoz. Egy éles és kiélezett mérkőzésre lehetett számítani, előzetesen, ahol a komáromiak a veretlenségüket szerették volna megőrizni. A mérkőzés gól váltásokkal kezdődött, az ismerkedés jegyében egyik csapat sem tudott nagyobb előny kialakítani, hol Komárom vezetett 2-3 góllal, hol a Vasas. Félidő 12:12.
A második félidőre jött egy kisebb rövidzárlat a hazaik részéről, semmi nem jött össze, ziccerek maradtak ki, emberelőnyöket nem sikerült kihasználni. Így a vendégek szépen lassan építették az előnyüket. 10 percig gólképtelen hazai alakulat így 5 gólos hátrányban találta magát. A vége előtt 3 perccel sikerült felzárkózni 2 gólra, majd időkérés után, egy mindent vagy semmit alapon emberfogásos védekezésre váltott a komáromi gárda, ami teljesen megzavarta a vendégcsapatot és így sikerült a vége előtt döntetlenre menteni a találkozót! Végeredmény 24:24.

Szakács Tibor, vezetőedző értékelése a mérkőzés után: „Sejtettem, hogy nem lesz könnyű találkozó, de hogy ennyire megnehezítjük a saját dolgunkat, azt nem gondoltam volna. Amennyi helyzetet kihagytunk és labdát adtunk el, már azzal 10-zel nyerhettünk volna. Olyan hibákat csináltunk, mind támadásban, mind védekezésben, ami nem szokott jellemző lenni ránk. Nem jöttek össze a dolgok, dekoncentrált volt a csapat, így rágörcsöltünk a mérkőzésre és csak húztuk le magunkat. Az mindenképp pozitív, hogy a sírból hoztuk vissza ezt a mérkőzést és mentettünk egy pontot. Ennek mi örülhettünk jobban!”

„A meccs első felében oda-vissza mentek a gól váltások, de sok hibát követtünk el támadásban és védekezésben is egyaránt. Dekoncentráltak voltunk, senki nem volt ott fejben. A második félidő első 10 percében nem tudtunk gólt szerezni az ellenféllel ellentétben, akik 5-6 gólos előnyre tettek szert. A végén sikerült felzárkóznunk, a hideg fej és meleg szív dominált, hiszen az emberfogásos védekezéssel megzavartuk az ellenfelet és sikerült egalizálni.”  – értékelt Velencei Renáta, a csapat beállósa.

1.DKA – Vác VKSK II. 3/3/0/0 – 6 pont
2. Kántor Anikó SE 3/2/1/0 – 5 pont
3. Vasas SC 3/2/1/0 – 5 pont
4. KOMÁROM VSE     3/2/1/0 – 5 pont


A következő fordulóban a Kántor Anikó SE otthonába látogat a női ifjúsági csapatunk. 2019. október 12.-én este 18.00h-kor a felnőtt mérkőzés után méri össze az erejét a két csapat. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE! K. V. S. E.

Kövess, lájkolj, oszd meg: