Újabb vereség, ám egyre pozitívabb teljesítmény a lány serdülő csapat hazai mérkőzésén.

Leány serdülő III.osztály – B. csoport – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 03. – 16.30h

Komárom VSE – Moyra-Budaörs Handball 20:40 (12:23)

Játékvezetők: Puss Hajnalka – Kutasi Dóra
Nézőszám: 50 fő

Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 2/1 ill 5/5

Komárom VSE: Lázár, Blaesius – Kurucz, Jánosi, Várdai 3, Villám 4, Nagy R. 5 (1), Csáki, Hajas 5, Nagy V., Bertalanics, Zámbó 3,

Moyra-Budaörs Handball: Szakács – Chemez 2 (1), Imre 5, Papp, Matolcsy 1, Fekete 7 (3), Szép 12 (1), Szász-Auguszt 7, Badar 1, Bíró, Dolnay 5, Horváth, Hadfi

A jóval esélyesebb Budaörs látogatott a komáromi serdülő lányok otthonában.
A mérkőzést a hazai gárda kicsit megszeppenve kezdte, ez meg is látszott a kezdeti eredményen. 6 perc után már 2:8 volt az eredmény, ami 3:10-re növekedett a következő 5 percben. Ekkor a hazai edző elmondta a lányainak, hogy mi lenne a nyitott védekezés ellenszere. A hazai gárda megbátorodott és gyönyörű támadásokat, szép akciókat kialakítva ziccer gólokat szereztek. Sajnos még így is rengeteg technikai hiba és eladott labda volt az első félidőben, amit ki is használt az ellenfél csapata. Félidő 12:23.
A második félidő elején nagyon jól tartotta a magát hazai gárda. Egy adok-kapok után viszont újra egy kis rövidzárlat érkezett. A vendég alakulat egy újabb 0:6-os sorozatot produkált, később egy újabb 0:4-es szakaszt hozott, amivel először 16, végül pedig 20 gólosra növelte az előnyét, amit a mérkőzés végéig meg is tartott. A hazai csapat nagyot küzdve egy jobb csapat ellen teljes mértékben helyt állt, rengeteg szép és motiváló dolgokat csinálva a kézilabdapályán. Végeredmény 20:40.

 „Ügyesek voltak a lányok.Láttam jó dolgokat a támadásban és a védekezésben amire épitkeznünk kell.A hibákból tanulni kell ami még nagyon sok gyakorlás és koncentráció kell.”– értékelt a mérkőzés után Szabó-Kovacsicz Mónika a leány serdülő vezetőedzője.


Kedden (2019. október 8.) a Kántor Anikó SE otthonába látogat a serdülő csapat. A mérkőzés 17.30h-kor kezdődik a Kistarcsai Városi Sportközpontban.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: