Zsinórban 3 győzelem, idáig veretlen mérleggel a férfi ifi csapatunk!

Férfi ifjúsági III. osztály – A csoport – Csokonai ÁMK
2019. 09. 28. – 12.00h

Georgikon DSE – Komárom VSE 22:30 (11:15)

Játékvezetők: Gréczi Gergő – Tállai Emese
Nézőszám: 50 fő

Georgikon DSE: Kovács – Balogh, Horváth F., Szakonyi Balázs, Szakonyi Bálint 2, Bogdán P. 3, Bogdán L. 10 (1), Czizy 3 (1), Zigler 1, Kádár, Péter 2, Pétervári 1, Horváth P.

Komárom VSE: Egervári, Bíró – Kustánczi, Balahó 5 (1), Bittman 1, Fekete 10 (1), Horváth, Kempl 7, Király 4, Milotai 1, Botló, Lipóth 2, Simonics

Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/2 ill 3/2

A komáromi ifjúsági csapat két győztes mérkőzés után látogatott el egy olyan csapathoz, aki még szintén veretlen volt a bajnokságban. A korai indulás és a hosszú utazás miatt a vendégcsapat picit álmosan és fásultan kezdte a mérkőzést, de ez szerencsére csak a támadásban látszott, mivel a védekezés újra nagyon határozott volt. Az elejétől fogva 3-4 gólos előnyben volt a komáromi csapat. A játék képe hullámzó volt, több helyzet kimaradt elöl, míg hátul peches gólokat kapott a csapat. A félidő végén a játékvezetők felborzolták a kedélyeket. Pekár edző a szünetben arra kérte a játékosait, hogy foglalkozzanak a kézilabdával és hagyják figyelmen kívül a játékvezetői döntéseket. A félidei intelmek nyitott fülekre találtak, hiszen a félidei négygólos vezetés a második félidő elején gyorsan 9 gólosra nőtt, és ezzel el is dőlt a 2 pont sorsa. A biztos vezetés tudatában a játékosok már jól „menedzselték” az időt. Minden játékos pályára tudott lépni, és a fiatalok is jó teljesítményt nyújtottak.

Pekár Bence, vezetőedző, így értékelt a mérkőzés után: – „Tartottam a mérkőzéstől, hiszen egy szintén veretlen csapathoz utaztunk, de a játékosaim ismét bebizonyították, hogy nem véletlenül állunk a tabella élén. Most már az ellenfeleink is láthatják, hogy idén számolni kell velünk! 3/3! Megyünk tovább!”

„Egész jól kezdtük a mérkőzést a kisebb-nagyobb hibáktól eltekintve. Az első félidőben kicsit rossz szájízzel mentünk az öltözőbe, ahol kicsit helyre raktuk fejben a dolgokat. A második félidőben pedig már 10 perc után úgy gondolom eldöntöttük a mérkőzést. Még az is belefért, hogy szinte teljes sort cseréljünk, hiszen így is biztos volt a 2 pont sorsa.” – mondta a mérkőzésen 10 gólig jutó Fekete Dávid, aki még hozzátette – „Ennek ellenére dolgoznunk kell tovább, lehet ez még sokkal jobb is.”


A következő fordulóban is idegenbe utazik a férfi ifjúsági csapatunk. Lipóttal méri össze az erejét az ifjúsági III.osztályban, majd hazajövet a női mérkőzések előtt a megyében is pályára lép felnőttjátékosokkal kiegészülve az ifi csapat.
2019. október 6. – 9.00h – Lipóti SKFT – KOMÁROM VSE
2019. október 6. – 13.00h – KOMÁROM VSE – VAX SE Sárgbogárd

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: