Pontlopás Balatonfüredről – újabb idegenbeli győzelem a férfi felnőtt kéziseknél.

NB II férfi felnőtt – Észak-nyugat – Eötvös Sportcsarnok, Balatonfüred
2019. 09. 29. – 18.00h

Balatonfüredi KSE U23 – Komárom VSE 24:27 (9:16)

Játékvezetők: Bán-Farkas László – Miksó Dániel
Nézőszám: 50 fő

Balatonfüredi KSE U23: Gátvölgyi, Lakatos – Fadhle, Valler 10, Tóth 1, Breuer 2, Dombi, Horváth 1, Hermann, Frauenberger, Kovács, Hegyi 1, Kretz, Jánosi 8, Hutvágner 1

Komárom VSE: Kisék M., Eichkern – Pekár, Szakács P. 7, Kisék B., Farkas 6, Szakács T. 2, Jaczkó 2, Hollós 2, Szalay 1, Szerencsés 1, Lencse 1, Halász 1, Schneider 4, Kun, Németh

Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 0/0 ill 0/0
Kizárás: 57’ Schneider (Komárom VSE)

A bajnokság 3. fordulójában Balatonfüredre látogatott a férfi felnőtt kézilabda csapat.
Az első félidő első 7-8 percében a vendég alakulat nem találta magát. Gyenge védekezés mellett támadásban rengeteg technikai hibával kézilabdázott. A rossz védekezés ellenére a kapuban remekül teljesítő Kisék Máté meccsben tartotta a csapatot. A 9.perc környékén viszont, mintha a Komárom csapata „feléledt” volna. (4:4) A fegyelmezett védekezés meghozta a gyümölcsét és sikerült 4-5 gyors gólra szert tenni, így a 16. percben egy 0:4-es szériát produkálva sikerült átvenni a vezetést. (7:9) A hazaiak lendülete megtört, a vendég gárda pedig még fegyelmezettebben és pontosabban kézilabdázott. A 21.perctől a félidő végéig egy 0:7-es szériát tudhattak a magukénak, amivel 7 gólos előnnyel mehettek a félidőre. Félidő 9:16.
A következő játékrészben sem maradtak az öltözőben a fiúk. A második félidő 10.percében már 9(!) gólos volt a két csapat közötti különbség. (13:22) Sajnos a félidő végére újabb technikai hibák és fegyelmi problémák gátolták a vendég gárdát. Újra „megpróbálták kitalálni a kézilabdát”, ami rengeteg hibát hozott és a fiatal hazai csapat felzárkózott a komáromi fiúkra. A 9 gólos előnyből még így is sikerült 3-at megtartani és győzedelmeskedett a Komárom VSE csapata. Végeredmény 24:27.

„A meccs első 10 percében még nem sikerült felvennünk azt a ritmust, amit az edző kért. Az iramot itt a füredi csapat diktálta, de szerencsére ez az első félidő második részére megváltozott. A védekezés és támadás is egyaránt összeállt, és sikerült átvennünk a vezetést. Ebben a periódusban 2 gólt kaptunk mi pedig 11 gólt tudtunk szerezni. A második félidő első részében sikerült hozni szinte ugyan ezt a teljesítményt így tartottuk az eredményt, de a végére már elfáradt a csapat és így „csak” 3 góllal sikerült győzünk. Ennek ellenére gratulálok mindenkinek, ez egy igazi csapatmunka volt!” – értékelt a mérkőzésről Farkas Ákos, aki 6 gólig jutott.


Várpalotára utazik férfi felnőtt csapatunk a következő fordulóban, 2019. október 5.-én, szombaton 18.00h-kor lép pályára! Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: