Nagyarányú győzelemmel debütált hazai pályán a fiú serdülő csapat.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 09. 18. – 16.15h

Komárom VSE – Egerszegi KK 39:17 (15:8)

Játékvezetők: Gengeliczky Dávid – Őri Erika
Nézőszám: 48 fő

Kiállítások: 2 perc ill. 2 perc
Hétméteresek: 2/2 ill 2/1

Komárom VSE: Egervári – Bedecs 2, Kempl 16 (1), Tasnádi 7 (1), Horváth 10, Kozenkow, Kustánczi, Jónai, Gaál 1, Mlinkovics 1

Egerszegi KK: Szabó B., Zsoldos – Troznai, Kraus, Kiss 1, Lakat 8, Horváth 4, Németh 4, Szabó Ba., Kósi 1, Simon 1

Hazai pályán fogadta az Egerszeg csapatát a fiú serdülő csapat.
A hazai alakulat az előző meccshez hasonlóan, kicsit álmosan kezdte a játékot, ami miatt az első 5-8 percben akadtak problémái főleg a támadások befejezésével. A 12-14. perc környékén ám felébredtek a fiúk és egy 4:0-s sikerszériát véghez véve már 6 góllal vezettek a mérkőzésen. A játék még mindig lassabb volt a vártnál, de a jó védekezés és labdaszerzéssel sok könnyű gólt tudtak szerezni, amivel a saját dolgukat könnyítették meg. A félidőre 7 gólos előnnyel mehettek. Félidő 15:8.
A második félidőben minden megváltozott. A szünetben Szerencsés Márk edző arra kérte a játékosait, hogy igyekezzenek úgy védekezni és segíteni egymásnak, hogy az ellenfél 20 gól alatt maradjon. A hazai gárda egy magasabb fokozatra kapcsolt, amivel az ellenfél nem bírta tartani az iramot. A védekezés még feszesebbé vált, a támadó játék pedig sokkal kreatívabb és bátrabb lett. Ennek köszönhetően, vagyis inkább ezeknek a Komárom csapata egy 6:0-s, majd egy 4:0 és egy 3:0-s szakaszt produkálva teljesen lehagyta ellenfelét a gólokat illetően. A legfiatalabbak is pályára kerülve nagyon aktívan és bátran szálltak be, meg is lett az eredménye hiszen Mlinkovics Ákos és Gaál Gergő is betalált a találkozón. A vége teljesen megérdemelt és sima 18 gólos győzelem lett. Ezzel eleget téve az edző kérésének! Végeredmény 37:19.

„Az első 10 percen kívül meg vagyok elégedve a fiúk munkájával. Álmosan kezdtünk megint, de a végére teljesen felpörögtek, aminek meg is lett az eredménye. A gyorsaságunkon még van mit csiszolnunk, de 40 perc szinte tökéletes játék nagy előre lépés. Gratulálok nekik a második félidő egy csoda volt, remélem így harcolunk tovább az egész szezonban! – fejezte ki elégedettségét Szerencsés Márk vezetőedző.

Egervári Martin szavai a mérkőzés után – „Jó és izgalmas mérkőzésnek mondanám az elejétől a végéig. Nagyon élveztem az egészet. A srácok sokat segítettek előttem, amivel az én teljesítményem is jobbá vált, bár a szélső posztokon még fejlődnünk kell a védekezésben. Örülök a győzelemnek, gratulálok a csapatnak!” – aki ismét nagyon jó teljesítményt nyújtott a mérkőzésen.


Egy hét pihenő után idegenbe utaznak ismét a serdülő fiúk, mégpedig a Várpalotai BSK II. csapatával mérik össze erejüket, ami egy nagyon jó mérkőzésnek ígérkezik. Szurkoljunk a srácoknak így távolról is, ha tehetjük!

NINCS ITT MESE! K. V. S. E.

Kövess, lájkolj, oszd meg: