Három gólos győzelem az első fordulóban, briliáns kezdés a női ifi csapatunktól!

Női ifjúsági III.osztály – C. csoport, Szent István Általános Iskola Dunakeszi
2019. 09. 14. – 18.00h

VS Dunakeszi – Komárom VSE 34:37 (14:19)

Játékvezetők: Bercza Krisztián – Kis András Benjámin Dr.
Nézőszám: 40 fő

Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 10/7 ill 8/8

VS Dunakeszi: Décsei – Szekeres 1, Fullajtár, Kalmár 2, Zsíros, Portás 5 (1), Tax 2, Sipos 16 (5), Nagy 8 (1), Bedő

Komárom VSE: Juhász – Sebestyén 3, Molnár 14 (8), Tolvaj 5, György, Windoch 2, Nemesnyik 6, Ekk, Velencei Renáta 3, Velencei Rebeka 4

A női ificsapatunk Dunakeszire látogatott, ahol megkezdte a bajnoki rajtot. Egy 2:1-es hazai vezetés után teljesen megfordult a kocka, mindjárt a mérkőzés elején. Több 0:3 szakaszt produkálva az első félidő 24.percében már 7 gólosra növelte előnyét a komáromi gárda (12:19). Ezután viszont a hazai csapatnak sikerült egy 3:0 szakaszt hoznia és így 5 gólos előnnyel fordult a Komárom a szünet után. Félidő 14:19.
A második félidőben a vendég gárda tagjai kicsit kiengedtek, így a Dunakeszi csapatának esélyt adtak a felzárkózásra. Többször sikerült 3 gólra is felzárkóznia a hazai együttesnek, de mindig volt egy vendég találat, ami nem engedte ezt közelebb hozni. A második félidő 23.percében 30:31 volt az eredményjelzőn, ám ez nem zavarta meg a vendég alakulatot. Az akarat vitte előre a lányokat, így újra elléptek 4 gólra az ellenféltől, amit a végjátékban következett adok-kapok csatában a remekül játszó és 14 gólig jutó Molnár Eszter vezérletével sikerült is megtartani, így három gólos győzelemmel térhettek haza a lányok. Végeredmény 34:37.

„Szakács Tibor távollétében vállaltam el az ifi csapat vezérletét ezen a meccsen. Nem tudtam ezéven mire számíthatok az ifitől, de természeten a héten egyeztettünk Tibivel hogyan szeretné és mit gyakorolnak a lányokkal. Nagyon futós, jó mérkőzés volt. Pár ügyes lerohanással folyamatosan előnyben voltunk. Volt, hogy 7 góllal is mentünk, ám ekkor a lányok leeresztettek kicsit, de végül sikerült összeszedni magukat és ügyesen visszajöttek a mérkőzésbe. Nagyon szépen küzdöttek, minden elismerésem, gratulálok a lányoknak!” – mondta el Pásztor Zsófia, aki Szakács Tibor vezetőedző távollétében sikeresen győzelemre vezette a csapatot.

„Pörgős, izgalmas mérkőzés volt, nagyon jól éreztem magam. A védekezésünk szinte végig nagyon jól működött. A végén szorosabb állásnál sem hagyott alább a koncentrációnk és a védekezésünk sem gyengült, amivel sikerült megtartanunk a vezetést. Támadásban még türelmesebbnek kell lennünk és fegyelem terén és fejlődnünk kell, de fontos győzelmet arattunk, ami erőt adhat a csapatnak!” – értékelt a 14 gólt szerző Molnár Eszter a mérkőzés után.

___________________________________________________________________________

Női ifjúsági csapatunk 2019.09.22., vasárnap hazai pályán lép pályára a XVI. kerületi KMSE csapata ellen rögtön a felnőtt női mérkőzés előtt 15.00h-kor a Komárom Városi Sportcsarnokban. Mint mindig a bíztatás most is elkél, ezért jöjjünk és bátorítsuk a lányokat a mérkőzésen. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE! K. V. S. E.

Kövess, lájkolj, oszd meg: