Egy gólos vereség Móron – így kezdte a fiú serdülő csapat a bajnokságot.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Wekerle Sándor Szabadidő Központ Mór
2019. 09. 11. – 16.00h

Móri KSC – Komárom VSE 23:22 (8:9)

Játékvezetők: Bíró Benita – Horváth Márton
Nézőszám: 20 fő

Kiállítások: 10 perc ill. 2 perc
Hétméteresek: 3/2 ill 4/3

Móri KSC: Pallag, Gyuris, Botos, Pék, Marton, Látos, Radocha, Muray, Kosárszky, Krár, Cseh, Ladányi, Schneider
Komárom VSE: Egervári – Bedecs, Kempl 13 (3), Tasnádi 6, Kozenkow 1, Kustánczi, Jónai, Simonics 2, Gaál, Mlinkovics

Álmos, lassú játék volt jellemző a komáromi alakulatra szinte végig a mérkőzés során. Az ellenfél főleg távoli lövésekkel próbált operálni, amit az 5-1-es védelem nagyon jól megoldott, ezzel nagy segítséget nyújtva a hátul nagyon jól védő Egervári Martinnak. A mérkőzésen egyik csapat sem tudott nagyobb különbségre ellépni. Az első félidőben a Komárom VSE főleg az ellenfél hibáit kihasználva szerzett könnyű gólokat, így sikerült egy gólos vezetésre szert tenni a szünet előtt. Félidő 8:9.
A második félidőre ugyanaz a lassú támadójáték, de a kemény védekezés volt jellemző. Sikerült egy 3 gólos előnyre ellépnie a komáromi gárdának, de a sok technikai hibát az ellenfél kellemetlenül kihasználta, és visszajött a mérkőzésbe. A vége megszorosabbá alakult. A 48.perc elején még 21:22 volt az eredményjelzőn, de az ismételt hibákat kihasználva a hazai csapat átvette a vezetést, és az utolsó támadásból nem sikerült a Komárom VSE csapatának gólt elérnie. Végeredmény 23:22.

 „Szomorú vagyok az eredmény miatt, sajnos megvertük saját magunkat. Kevesebb hibával, nagyobb koncentrációval kell játszanunk. Lassú volt a támadójátékunk és sok helyzetet hagytunk ki, ami megnehezítette a dolgunkat. A védelem és a kapusteljesítmény viszont parádés volt. Igazi első meccs hangulatú volt a mérkőzés, de javítunk a hibáinkon és dolgozunk tovább!” – értékelt a mérkőzés után Szerencsés Márk, a fiú serdülő vezetőedzője.

Kempl Barnabás, a serdülő csapat kapitányának szavai: „A meccs egészét többnyire a jó védekezés mellett az álmatag, lassú támadójáték jellemezte. Csak saját magunknak köszönhetjük a vereséget, de dolgozunk tovább, és igyekszünk kijavítani a hibákat!”

___________________________________________________________________________

Következő mérkőzésüket hazai pályán játszák a serdülő fiúk, méghozzá 2019. 09. 18.-án, szerdán 16.15h-kor a Komáromi Városi Sportcsarnokban. Jöjjünk és bíztassuk a srácok a hazai fordulón. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE! K. V. S. E.

Kövess, lájkolj, oszd meg: