Különleges nap a kézilabda táborban – egy vendég lepte meg a kis „kalandorokat” a tábor ideje alatt

A Komárom VSE által szervezett kézilabdatáborban a szerdai nap nagyon különlegesre sikeredett. A kicsik egy „vérbeli” kapust ismerhettek meg Székely Marci személyében, aki teljesen nyitottan beszélgetett a kicsikkel és segített az edzői munkálatokban.

– Székely Marci általános iskolás korában szerette meg a kézilabdát, majd az akkori budapesti csapat, a PLER igazolta le és kezdte el kézilabda pályafutását. Marci ezután megfordult a Balatonfüred, a Csurgó és a Tatabánya kézilabda csapatában is. Jelenleg a többszörös válogatott kapus a Veszprém felnőtt csapatának hálóőre. –

A reggeli foglalkozásra jött el Marci, aki miután bemutatkozott és beszélt is egy kicsit magáról, kivette a részét is a játékokban, edzősködésben és természetesen nem hagyta ki a büntetők (7 méteresek) védését sem. Egy közös fogóval kezdtek a „kalandorok”, 70 gyerek rohangált fel alá egymás elől a Komárom Városi Sportcsarnokban. A fogóhoz természetesen az edzők és Székely Marci is csatlakozott. Ezután egy többjátékos és több csapatos rendszerben Marci volt az egyik edző és motivátor a játékosoknál egy „építő-romboló” feladatnál. A végén pedig eljött a várva várt hét méteres dobás is, ahol rengeteg gól született, pedig Marci egy percig sem hagyta magát! A gyerekek és reméljük Marci is nagyon jól érezte magát a délelőtti foglalkozáson.
Az edzésen részt vett természetesen Komárom város polgármestere is Dr. Molnár Attila is, aki teljesen meg volt elégedve a sok mosolygós gyerek láttán, és büszke volt, hogy Komárom városának ennyire fontos az utánpótlás építés.

Az edzés lezárása pár nagyon jól sikerült képpel zárult. Majd egy hangos kiáltással zárult:
„NINCS ITT MESE, K V S E!”

KVSE – Komáromi Kézilabda Tábor

Nincs itt mese, K.V.S.E.!Komáromban a héten táboroznak utánpótlás együtteseink.Nem csak Tatabányán, hanem a megye több városában nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre. Számtalan szakember dolgozik azon nap mint nap, hogy megfelelő játékosokat neveljen ki az NBI-es kézilabda csapatok számára.Komáromban a héten táboroznak a fiatal tehetségek. 12 edző és segítő fejleszti a kézilabda tudását a közel 75 gyermeknek. A táborban fiúk és lányok vegyesen vannak jelen, 6 – 12 éves korig. A napi 2 edzést, játékos ügyességfejlesztő feladatok bontják meg, a jó hangulatú közös ebédek pedig összekovácsolják a különböző korosztályokat. Az edzések 3 teremben zajlanak, korosztályokra bontva. Komárom város polgármestere, Dr. Molnár Attila is örömmel látogatott ki az eseményre, ahol boldogan konstatálta, hogy az egyesület egy rendkívül jó közösséget alakított ki, melyben megtanítják a fiatalokat a csapatmunka fontosságára, az alázatra, a küzdésre, a sikerek elérésére és a kudarcok megélésére egyaránt.Az utánpótlás edzők vendéget is hívtak a fiatalokhoz, Székely Mártontól, a magyar válogatott, valamint a Telekom Veszprém hálóőrétől kérdezhettek a táborozók és végül hétméterest is lőhettek neki.

Közzétette: Grundfos Tatabánya Kézilabda Club – 2019. július 3., szerda

Kövess, lájkolj, oszd meg: