Hova máshova is utazhatnánk az első idegenbeli megmérettetésre, mint a „világvégére”?! A szövetségi szervezésnek köszönhetően nagyon korai indulással, hét fővel vágtunk neki a kalandnak.
___________________________________________________________________________

KVSE – DKKA2 Mezőszilas : 14 – 17

Szerencsére hajnalok hajnalán történő indulás a lányokon nem érződött és jó hangulatban várták a mérkőzést és végezték a bemelegítést mikor kiderült, Tebeli Imola sportorvosi engedélye nem érvényes, így hamar pánikhangulat lett úrrá rajtuk. A körülmények ellenére és ellenfelünk korrektségének köszönhetően, öt az öt ellenei csatában dönthettünk a győztes kilétéről. Jó ritmusban indult a mérkőzés, bár némi időbe tellett még az új létszám okozta nehézségeket adaptálták a lányok. Gólváltások jellemezték az egész mérkőzést, aminek a végjátékára az ellenfelünk tudott kialakítani kisebb előnyt. Ennek ledolgozására megvoltak az esélyeink, de a fáradtságból adódó pontatlan befejezések miatt nem sikerült legalább egy egált kiharcolni. Pedig megérdemelték volna a csajok.
___________________________________________________________________________

KVSE – DKKA 1 : 7 – 31

Második derbinken az ellenfelünk az aktuális versenykiírás egyik legerősebb gárdája volt és ennek megfelelően is kezdték a mérkőzést. Dinamikus, pontos kézilabdázásukba csak elvétve tudtunk beleavatkozni, hamar nagy különbség alakult ki a két csapat között. Pedig tényleg mindenüket kitették a pályára mieink! A sorcserét követően ellenfelünk is öt mezőnyjátékossal lépett pályára, a mérkőzésnek ezen szakasza volt az ahol sikerült helyzeteket kialakítani és gólokat szerezni. Szépen dolgoztak a lányok, mindent beleadtak és emelt fővel viselték a nagyarányú vereséget. A sok hiányzó ellenére is becsülettel helyt álltunk.  Remélhetőleg legközelebb már mindenkire számíthatunk és sikerül tényleges képet látni a jelenlegi tudásunkról. Addig is dolgozunk tovább.

Kövess, lájkolj, oszd meg: