Küzdelmes meccsen tartották otthon a két pontot a komáromi serdülő fiúk.
___________________________________________________________________________

Komárom VSE – Budakalászi SC 32:28 (13:13)
Fiú serdülő III.osztály – Észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2019. 03. 28. – 17.00h

Játékvezetők: Natkai Norbert – Puss Hajnalka
Nézőszám: 50

Komárom VSE: Takács – Fekete 12 (2), Kempl 9, Balahó 6, Bittman 2, Tasnádi 2, Kustánczi, Kozenkow, Jónai, Egervári, Bedecs
Budakalászi SC: Péter – Simó, Bódi, Kotroczó, Szabó, Kovács, Magyari, Fehér, Réthy, Pályi, Bartha

Hétméteresek: 3/2 ill. 3/2
Kiállítások: 2 perc ill. 2 perc

A Budakalász látogatott el a Komárom csapata otthonába, az odavágó még sima komáromi sikerrel zárult, azóta történtek változások a budakalászi csapat háza táján (Budakalászi SC 19:31 Komárom VSE).
A mérkőzés koránt sem indult könnyen és nem is folytatódott. Végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Nagyon fordulatos mérkőzés volt, hiszen az 5.percben a vendégcsapat, a 10.percben már a hazai csapat volt előnyben, ami egészen a 16.percig tartott. Itt újra a vendégcsapat tett szert egy-két gólos előnyre, de a félidő végéig adok-kapok gólváltással döntetlen lett az eredmény. Félidő 13:13.
A komáromi fiúk a második félidőben nagyobb hőfokra kapcsoltak, ami főleg a védekezésen látszott meg. Könnyű labdákat szereztek, amivel eltudtak lépni az ellenféltől. A 32.percben már 4 gólos volt a hazaiak előnye (20:16). Ám támadásban mindkét félidőben sok rossz döntést hoztak a fiúk, amivel végig megnehezítették a saját dolgukat. Rengeteg ziccer maradt ki, amit a védekezésben viszont kijavítottak. A 43.percben még visszajött az ellenfél X-re (23:23), de innentől kezdve nem adta magát a hazai gárda. Egy 4:0-ás szakasszal jelezte, hogy nem engednek elvinni egyetlen pontot sem otthonról. Nagy küzdéssel, akarással 4 gólos győzelmet arattak a komáromi serdülő fiúk. Végeredmény 32:28.

Szerencsés Márk, edző: Fordulatos meccs, végig fej-fej mellett, de nem éreztem azt, hogy a srácok elvesztenék a meccset. Mindenki lehetőséget kapott, a kapusokat ki kell emelnem és a védekezésünket. Támadásban sok hülyeséget csináltunk, amik az elkövetkező meccseken megbosszulhatják magukat, de gratulálok a csapatnak, küzdöttek! Mindenki igyekezett a legjobb tudását nyújtani a meccsen kisebb-nagyobb sikerrel!”

Kövess, lájkolj, oszd meg: