Remek kezdés után csupán két gólos siker született. A mérkőzést beárnyékolja Nemesnyik Anna szerencsétlen sérülése is. Jobbulást kívánunk neki!

___________________________________________________________________________

VKL SE Győr – Komárom VSE 27:29 (14:17)
Női ifjúsági III.osztály – Észak-Nyugat, Sportközpont Ikrény, 2019. 03. 09. – 13.00h

Játékvezetők: Takács Gergő – Tuifel Andrea Katalin
Nézőszám: 60

VKL SE Győr: Magera, Buzási – Gecsei, Hay, Papp, Lukács, Szabó, Pusztai, Simon, Kondor, Bodó, Nick, Kiss, Körmendi, Csékei, Jandó
Komárom VSE:
 Juhász – Horváth 5, Lukács 1, Nemesnyik 1, Milotai 11(6), Windoch 1, Varga 1, György, Velencei Ren. 3, Dikácz, Velencei Reb. 3, Ekk 3, Hamar

Hétméteresek: 5/4 ill. 7/6
Kiállítások: 8 perc ill. 12 perc

___________________________________________________________________________

Ikrénybe utazott lány ifjúsági csapatunk, hogy a VKL SE Győr csapatával összemérje tudását. A találkozót a komáromi csapat kezdte jól, jó védekezés lerohanás gólok lendület jellemezte a gárdát. (15. perc 6-11). Aztán jöttek a hibák, a figyelmetlenség, pontatlanság, nem könnyítette a helyzetet, hogy Nemsenyik Anna kézsérülést szenvedett, ami még jobban elvonta a lányok figyelmét a pályáról. (Félidő 14-17) Félidőben próbálták rendezni a sorokat a komáromi lányok, de a mérkőzés képe nem változott, rengeteg rossz döntés és rossz átadás jellemezte a támadásainkat, védekezésben szerencsére sikerült 5-1es védekezéssel feltartani az ellenfél rohamait. A végén így is izgalmassá vált a találkozó, 1 perccel a vége előtt csak 1 gólos előnye maradt a lányoknak, de az utolsó támadásból még sikerült eredményesnek lenni, így győzelem lett a vége. Végeredmény 27-29 Utólagosan kiderült, hogy Nemesnyik Anna kéztörést szenvedett, így kénytelen 5 hetet kihagyni, ezúton is jobbulást kívánunk neki!

Szakács Tibor, edző:  Múlthéten rosszul kezdtünk, de folyamatosan javultunk. Most az ellentéte valósult meg, jól kezdtünk és egyre rosszabb lett a teljesítmény. A mérkőzés második felében teljesen össze voltunk zavarodva 2 emberfogás miatt, nem bírtunk két normális labdát adni egymásnak, nem lehet ennyire lefagyni. Pozitívum, hogy az 5-1-es védekezés viszonylag jól működött. Anna sérülése, pedig sajnálatos egy rossz esés következtében, sajnos mindig benne van a sérülés lehetősége a sportban, és sose jön jókor egy sérülés, de nekünk nagyon rosszkor jött.

Kövess, lájkolj, oszd meg: