Egy félidőnyi jó játék után egy kevésbé acélos második félidő miatt szenvedtek ifistáink vereséget Tatabányán.

___________________________________________________________________________

Grundfos Tatabánya KC II. – Komárom VSE 28:20 (9:8)
Férfi ifjúsági III.osztály – Észak, Földi Imre Sportcsarnok, 2019. 03. 10. – 10.00h

Játékvezetők: Horváth Gergő – Krupánszki Kornél
Nézőszám: 50

Komárom VSE: Bíró – Fekete 11(5), Balahó 1, Kempl 2, Bittman 1, Kiss, Dombi, Botló 1, Horváth, Király 4, Pirik, Kiss

Az elmúlt hetek jó játékát akarta folytatni a komáromi ifi csapat. A sérült játékosok szépen lassan kezdenek edzésbe állni, bár teljes értékű edzésmunkát még nem tudnak végezni. Az első félidőben feszes védekezés mellé kiváló kapusteljesítmény párosult. Támadó játékunk sokszor akadozott. Egyéni jó megvillanások voltak. Ez eredményezte az első félidei gólínséget. 9:8
Pekár edző a félidőben kiemelte, hogy a jó védekezést folytatni kell, és a támadásokat sokkal pontosabban kell befejezni.
Amit Pekár edző kért a második félidőre, szinte semmi nem valósult meg. Gyorsan 4 gólos hátrányba került a csapat. Támadójátékunk továbbra is akadozott, és az egyéni jó megvillanásokból is egyre kevesebb láthatott az edző. A jó védekezés is csak akkor volt megfigyelhető, ha elől nem adták el a srácok a labdát. Az egyedüli kiemelhető dolog, ami megmaradt az első félidőből, az Bíró kapus jó teljesítménye, ami ziccerek, hét méteres- és átlövések védésében mutatkozott meg.  A mérkőzés végére alakult ki a legnagyobb 8 gólos különbség.

Pekár Bence edző: Két ellentétes félidőt játszott a csapat. Az első félidei jó játékot már közel sem tudtuk megismételni a második félidőben. Elmaradtak a jó egyéni teljesítmények, kivétel Bíró Ákosé a kapuban. Lett volna esélyünk egy szoros mérkőzésre, de gólerős átlövő teljesítmény és pontatlan beállós tevékenység nélkül ez nem valósulhatott meg.

Kövess, lájkolj, oszd meg: