Nagyarányú vereség az éllovas otthonában.

___________________________________________________________________________

Gödöllői KC – Komárom VSE 41:22 (20:12)

Fiú serdülő III.osztály – Észak, Hajós Alfréd Általános Iskola Gödöllő, 2019. 03. 06. – 18.00h

Játékvezetők: Maródi István Márk – Novák Péter

Nézőszám: 49

Gödöllői KC: Bréda, Kőműves, Pásztor I., Farkas D., Farkas B., Ferencz, Vilhelm, Csermely, Pásztor Á., Nagy, Fazekas, Kolozsvári, Cseh

Komárom VSE: Takács – Lőrincz 2, Fekete 12 (3), Kempl 1, Balahó 4, Bittman 3, Tasnádi, Kustánczi, Bedecs, Jónai, Egervári, Kozenkow

Hétméteresek: 0/0 ill. 3/3

Kiállítások: 2 perc ill. 0 perc

 

Az éllovás otthonába látogatott serdülő csapatunk.
A mérkőzés fő feladata a minél kisebb gólkülönbség kialakítása volt, ami mindössze az első félidőben jött össze a vendégcsapatnak. Az első 15 percig teljes mértékben ellenfele volt a Komárom csapata a hazai képzett és nagyon jól összeállított Gödöllő csapatának. 10:7-es állásnál azonban a hazai csapat egy nagyobb rohamot vitt végre kihasználva a vendégek pontatlanságát és ezzel ellépett 6-8 gólra a vendégektől. Ez a különbség a félidő végéig ingadozott, de 8-nál nagyobbra nem nőtt. Félidő 20:12.
A második félidőre egy hitevesztett csapat állt fel, aminek a mai napig nem tudja senki az okát. A második félidő 7.percében 14, a 14. percében már 18 gólosra nőtt a hazaiak előnye, amiből a vendégcsapat még csak kozmetikázni sem tudott, így egy nagy arányú, de egészen relatív vereségbe futott bele a Komárom csapata. Végeredmény 41:22.

Ki kell emelni az ellenfél teljesen korrekt viselkedését az egész mérkőzésen, és az idegenben teljesen korrekt bírói hozzáállást. Egy percig sem kezelte a hazai csapat alsóbbrendűbbként ellenfelét, ezért még inkább megérdemelten győztek hazai pályán!

Fekete Dávid, csapatkapitány: A meccsre azzal a céllal mentünk el, hogy minél kevesebb hibával, élvezve a kézilabdát játszunk. Úgy gondolom ez félig sikerült is. Az első félidőben úgy gondolom nem jött ki túl nagy különbség a két csapat között, azt csináltuk, amit az edző kért, de sajnos a második félidőről ezt kevésbé mondhatjuk el.  Elkezdtünk kapkodni, sok hibával játszani, ezeket az ellenfél rutinosan ki is használta, ekkor elkezdődött egy nagyobb különbség kialakulása. Picit megpróbáltunk visszavenni a tempóból, ami részben sikerült is, de a fáradtságnak köszönhetően elkezdett kijönni a 2 csapat közti különbség, de úgy gondolom nincs okunk szomorkodni. Egy nagyon képzett és sportszerű csapat ellen játszottunk, jó hangulatú mérkőzés volt.

Szerencsés Márk, edző: Az első félidő pont úgy alakult, ahogy terveztük, voltak nagyon jó pillanataink, ami bizakodásra ad okot. A második félidőt pedig pont úgy kezdtük, ahogy nem akartuk. Már az elején túl nagy lett a különbség, ami megközelíthetetlen volt. Minden elismerésem az ellenfél képzett és nagyon korrekt csapatának. Mindenki pályára került, tanulhattak abból, hogy tehermentesen hogyan is kell nehéz szituációban dönteni. Készülünk a következő Zugló elleni mérkőzésre, ahol mindenképpen győzni szeretnénk!

Kövess, lájkolj, oszd meg: