Kiélezett mérkőzésen szenvedtek két gólos vereséget a serdülő fiúk hazai pályán.

___________________________________________________________________________

Komárom VSE – Kántor Anikó SE 23:25 (11:11)
Fiú serdülő III.osztály – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok, 2019. 03. 03. – 18.00h

Játékvezetők: Gengeliczky Dávid – Kornreich Gábor
Nézőszám: 49

Komárom VSE: Takács – Lőrincz, Fekete 9 (2), Kempl 9, Balahó 2, Bittman 2, Tasnádi 1, Kustánczi, Bedecs, Jónai, Egervári, Kozenkow
KASE: Medve – Kiss, Hertel, Kürtösi, Fekete, Turzai, Papp, Dobák, Szabó Némedi, Nagyfejeő, Seregi

Hétméteresek: 2/2 ill. 3/3
Kiállítások: 4 perc ill. 6 perc

Két azonos erőket képviselő csapat mérkőzött meg egymással vasárnap este a Komárom Városi Sportcsarnokban.
Jó hangulatú és jó tempójú, komoly taktikai harcokat igénylő mérkőzést láthattak a nézők. Az első félidőben szinte végig kézben tartotta a hazai csapat, de végig fej-fej mellett haladva alakult az állás. Jó védekezés mindkét oldalon, szép támadásokkal váltva, néhol kapusbravúrokkal megspékelve alakult az állás döntetlenre a félidőben. Félidő 11:11.

A második játékrészt sem hozott meglepetést. A két csapat komoly csatát vívva egymással, folyamatos gólváltásokkal araszolt a meccs vége felé. A második félidő 16.percében még 20:19-as állásnál sajnos a szerencse és a bírói ítéletek sem a hazai csapatot segítették, így az ellenfél egy 0:3-as gólsorozattal átvette a vezetést. A hazaiak edzője időt kért, tudatta a srácokkal, hogy nincs veszve semmi, és hogy még bárhogy alakulhat a mérkőzés, a legfontosabb, hogy csak a saját dolgukkal foglalkozzanak és fegyelmezettek maradjanak a srácok. A 23.percben sikert X-re alakítani az állás (23:23), de ez sok energiát vett igénybe, így több technikai hibával a végét elvesztette a hazai csapat. A fiúknak panaszra nem lehet okuk, és nem is szabad lehajtott fejjel menni tovább, mert egy óriási mérkőzést játszottak, egy nagyon jó ellenfél ellen. Végeredmény 23:25.

 Kempl Barnabás, átlövő: „A meccs előtt már tudtuk, hogy kemény ellenfelünk lesz, de a csapat minden tagja nyerni akart ezen a napon. Az öltözőből úgy mentünk le a pályára, hogy a lehető legjobban koncentráljunk, ugyanakkor az edzői utasítások fejben tartva és egy felszabadult játékra készülve. Az első félidőben folyamatosan egyenlő állás mellett játszottunk. Eredményes és türelmes támadó játékunk volt, a védekezésben azonban maradtak kisebb nagyobb hibák, ami sajnos végig kísérte az egész mérkőzést. A szünetben 11:11 volt az állás, ami tökéletesen tükrözte az a félidőt. A második félidőre hasonló tűzzel és nyerni akarással tértünk vissza a pályára. A második játékrész hasonlóan telt, mint az első. Hol az egyik, hol a másik csapat lépett el 1-2 góllal. A meccs végén sajnos mi maradtunk alul, de azt hiszem megmutattuk, hogy nem könnyű ellenünk nyerni.”

Szerencsés Márk, edző: Nem találok szavakat a fiúk játékára, egyszerűen fantasztikusan harcoltak. Azt játszották, amit megbeszéltünk, vagy amit épp a mérkőzés közben kértem. Jó ellenfelei voltunk az ellenfél csapatának, egyáltalán nem okoztunk csalódást. A vereség ellenére nagyon boldog és büszke vagyok. A nehézségek ellenére nagyon örülök, hogy ennek a csapatnak az edzője lehetek. Minden elismerésem a srácoké, csak így menjünk tovább és beérik a munkánk gyümölcse. Gratulálok az ellenfélnek, de még inkább a csapatomnak!”

Kövess, lájkolj, oszd meg: