Újabb nagyarányú győzelmet hajtottak végre a serdülő fiúk, amivel 13 forduló után az 5.helyre ugrottak.
____________________________________________________________________________________
Komárom VSE – Solymári SC 42:31 (19:12)

Fiú serdülő III.osztály – Észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2019.02.21 – 17.00h

Játékvezetők: Puss Hajnalka – Suszter Annamária
Nézőszám: 25
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Takács – Lőrincz 1, Fekete 15(4), Kempl 14, Balahó 6, Bittman 5, Kustánczi, Bedecs 1, Jónai, Éliás, Tasnádi, Kozenkow
Solymári SC: Zsigmond – Pintér, Sebetyén, Dankó, Právics, Hajdú, Juricza, Barka

Hétméteresek: 4/4 ill. 1/1
Kiállítások: 8 perc ill. 12 perc

____________________________________________________________________________________

A tavasz második mérkőzésén a Solymár csapatát fogadta a Komárom csapata. A mérkőzés első három percében volt szoros a találkozó,2:2-es állásnál egy 4:0-s szériával folytatták a komáromi srácok a mérkőzést. Ez az előny megmaradt a meccs végéig, sőt csak nagyobb lett. A hazai csapat egy nagyon nyitott 5-1-es védekezést alkalmazott, amivel az ellenfél jól lövő játékosait szerette volna meggátolni, kisebb-nagyobb sikerekkel. Az edzői utasítások egyértelműek voltak, amit a fiúk teljes mértékben igyekeztek betartani. Nagy tempóval érkeztek meg a támadásba és a védekezésben kemény és pontos faultokat helyeztek el az ellenfél játékosain. A félidő felénél még visszajött 2-3 gólra az ellenfél, de onnantól kezdve még jobban a hazai csapat dominált. Félidő 19:12.
A második félidőben ugyanazt a taktikát alkalmazta a hazai csapat, és sikerült gyors gólokkal még nagyobb különbséget kialakítani. A második félidő 10. perce körül 10 gól körüli volt a különbség. Sikerült az edzőnek is mindenkit becserélni. A fiatalok is bátran, határozottan szálltak be a mérkőzésbe. Támadásban még emberhátrányban is ziccereket voltak képesek kialakítani, a védekezés pedig remekül működött hátul. A jó támadás eredménye a 40 gól feletti lőtt gólok száma. Végeredmény 42:31.

Kempl Barnabás, átlövő: „Gratulálok a csapatnak! Jó játékkal, megérdemelt győzelem volt. Az első félidő elejétől kezdve igyekeztünk eleget tenni az edzői kéréseknek. Nem követtünk el fölösleges 2 perces szabálytalanságot, de kemény, határozott védelmünk volt. A félidő elején volt némi gond a helyzet kihasználással. Több ziccer kimaradt és rossz indítások is voltak. A második félidőben folytattuk a gyors támadás építést, a védekezés továbbra is kemény maradt. Az ellenfél nem tudott velünk tempót tartani. Sok gyors gólt tudtunk szerezni, valamint felállt fal ellen is eredményesek voltunk. Örülök neki, hogy aki ma pályára lépett az hozzátette a magáét. A mai nap jó csapatjátékkal tudtunk nyerni.” – mondta Kempl Barnabás, aki 14 gólig jutott a találkozón.

Szerencsés Márk, edző: „Kezd beérni Pekár Bence kollégámmal való munkánk a srácokba. Meccsről meccsre több olyan dolgot látok vissza, amit gyakoroltunk, mind védekezésben, mind támadásban. Nagyon határozott, kemény védelem volt, sajnos gyengébb kapusteljesítménnyel, de amit kértem igyekeztek betartani a srácok. A fiatalok is meccsről meccsre jobban szállnak be a meccsekbe, ami külön öröm. Fegyelmezettek voltunk és azt csinálták, amit kértem, aminek meglett az eredménye. Büszke vagyok, megérdemelt győzelem volt!”

Kövess, lájkolj, oszd meg: