Az utánpótlás csapataink 2018. december 13.-án délután 17.00h-kor lezárták egy közös pizzázással az évet az Arany 17 Rendezvényközpontban.

A Komárom Városi Sportegyesület kézilabda szakosztályának utánpótlás csapatai is elbúcsúztak az őszi szezontól. Körülbelül 50 gyerek vett részt az évzárón, ahol mind a vezetőség, mind az edzők is elmondták az őszi szezon történéseit.

Kezdetnek Becker Balázs, szakmai igazgató köszöntötte a fiatalokat és köszönte meg a részvételt. Mivel Balázsnak is olykor ki kellett segítenie az edzői stábot, így megköszönte a részvételt a gyerekeknek az edzéseken és a mérkőzéseken és reméli, hogy ugyanilyen odaadással fognak dolgozni továbbra is.

 

Ezután az edzők a legkisebbektől a legnagyobbakig mondták el véleményüket és értékelték az őszi szezont.
Bohuniczký Martin az előkészítő csoport edzője megköszönte a részvételt és a munkát a szezonban. Elmondta, hogy a lányok többsége Szakács Tiborral is edz együtt, így megköszönte a segítséget és a közös munkát is Tibinek.

 

 

A következő csapat a lány U11 volt, aki, mint előbb is említettük Szakács Tibor edző csapata. Tibor felemás érzésekkel zárta az évet. Úgy értékelt, hogy a kezdeti nehéz megindulás jellemezte az év végét is, de a két véglet között nagyon elégedett volt a lányok teljesítményével és odaadásával. Pozitívan tekint a jövőbe és bízik abban, hogy ezzel a lendülettel nagyon sokat fejlődnek majd a továbbiakban a hölgyek.

 

Horváth Miklós a lány U12 csapat edzője elmondta, hogy az edzésre járás és az elvégzett munka később majd beérik és meghozza gyümölcsét, így ezt tanácsolta az elkövetkezőkben is a lányoknak.

 

 

 

A lány U13-as csapat tanítványai Szakács Péter kezei alatt edződnek. Peti egy nagyon fontos kérdéssel kezdte értékelését: „Szeretünk kézilabdázni?” Természetesen a válasz minden gyerektől egyhangú és egy őrülten hangos „IGEEEEEN” volt! Nagy örömmel látják és hallják ezt az edzők. Peti is értékelt. Összességében megvolt elégedve a hölgyekkel. Felszabadult lányokat szeretne látni a pályán, akik nem félnek megmutatni, hogy mire is képesek legyen szó bármilyen ellenfélről. 

Pekár Bence edző a fiú vonalon az U11-es srácok vezetője. Teljes mértékben nagy bátorságról tettek tanúbizonyságot a srácok az eltelt időben. Az edzés munkával és a mérkőzésen való teljesítménnyel is megvolt többé-kevésbé elégedve. Reméli a bátorság és az élvezet nem hagyja el a szünet után a srácokat, és újult erővel még nagyobb odaadással indulnak neki a tavaszi szezonnak.

A fiú U12-es csapat edzője nem más, mint Szakács Péter, aki elmondta, hogy neki megadatott a lehetőség, hogy egy fiú és egy lány csapatot is edzhessen egy bajnoki szezon alatt.  Elmondása alapján a srácok azért helyenként bebizonyították, hogy tudnak kézilabdázni, de reméli, hogy a bátortalanság a tavaszi szezonban elkerüli a fiúkat és egy kemény férfias hozzáállás tudják abszolválni a szezon hátralévő részét.

A „vacsora” és a „kötelező” beszédek után egy közös fotózkodásba kezdtek a csapatok, majd a vezetőség és az edzők is kellemes, békés és boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánva elbúcsúztak a fiatal játékosoktól.

(A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el: KÉPGALÉRIA)

___________________________________________________________________________

A KVSE csapata is így tesz, így tehát mindenkinek kellemes, békés és szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új évet kíván minden szurkolónak, olvasónak, támogatónak!
HAJRÁ KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: