„A srácok előtt megemelem a kalapom, hihetetlen küzdeni akarás és csapatmunkát hajtottak végre!” – mondta Szerencsés Márk, aki hihetetlen büszke, hogy 6 gólról is sikerült felállni a srácoknak.

____________________________________________________________________________________

Móri KSC – Komárom VSE 23:23 (14:9)

Fiú Serdülő III. osztály-észak, Wekerle Sándor Szabadidő Központ Mór, 2018.12.05. – 16.00h
Játékvezetők: Karkuszné Bolba Katalin Margit – Köllő József
Nézőszám: 25
Jegyzőkönyv

Komárom VSE:Takács – Lőrincz 2 (1), Fekete 10 (5), Kempl 7, Balahó, Bittman 1, Kustánczi, Kozenkow, Bedecs, Tasnádi 3, Éliás
Móri KSC: Pallag – Pék, Gyuris, Horváth, Jónás, Klein, Muray, Radocha, Németh, Simon

Hétméteresek: 6/5 ill. 8/6
Kiállítások: 10 perc ill. 4 perc

____________________________________________________________________________________

Lassú támadójáték, sok technikai hiba. Így kezdett a fiú serdülőcsapat Móron. Nagyon durva, hátulról való faultok, oldalról és ziccerben való lökésekkel próbált az ellenfél sérülést okozni szinte az egész meccsen a vendégcsapatnak. A hatodik percben már 4:1-re vezetett a hazai csapat, a 12.percben már 8:2 volt az eredményjelzőn. Az időkérés után maradt minden a régiben, nem tudtak a fiúk változtatni a tempón. A félidőre viszonylag nagy különbség alakult ki. (14:9)
A második játékrész sem kezdődött jobban, bár a védelem változtatással sikerült összeszedni kicsit a csapatot, így a 35.percben sikerült egy 4:0-s szakasszal felzárkózni az ellenfélre. A 40.perc környékén a vendégcsapat időt kért, majd az edző elmondta, hogy a sérülésmentes játék a legfontosabb. Ekkor visszamentek a srácok és a 49.percben átvették a vezetést. Majd egy gyors gól, támadás rontás, és egy védés után sajnos Tasnádi Botondnak nem sikerült pontot tenni az i-re, majd egy gyors ellentámadásból hibázott az ellenfél így maradt az egy pont és a végeredmény 23:23 lett.

Lőrincz Boldizsár, aki egy fontos hétméterest értékesített: Az elején komótosan kezdtük a játékot. Sok volt az eladott labda, kihagyott ziccer. Lassú játék jellemezett minket, ezért a 12.percben már 5-tel vezetett a hazai csapat. Egy időkérés után se tudtuk rendezni sorainkat. Így a félidő végére nagy előnnyel fordult Mór csapata. A második félidőben 6-tal is vezetett a hazai csapat, de kemény védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel és pontos befejezésekkel sikerült feljönnünk x-re. Egy kiélezett végjátékban sikerült pontot mentenünk, aminek nagyon örülünk!

Szerencsés Márk, edző: Kemény és nagyon durva mérkőzés volt, főleg az ellenfél oldaláról. Nagy volt a sérülés veszély, ezért a fiatalabbakat nem tettem fel inkább a pályára. Lassú játékot játszottunk, sok ziccer kimaradt, ebből élt az ellenfél és elhúzott 6 góllal is. A második félidőben kértem egy időt, hogy az eredmény nem számít, ne sérüljünk le és legyünk olyan kemények, mint az ellenfél, csak sportszerűek. A srácok előtt megemelem a kalapom, hihetetlen küzdeni akarás és csapatmunkát hajtottak végre! Fontos pontot mentettünk, így nyugodt szívvel kívánok nekik jó pihenést!

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: