Önfeláldozóan, igazi csapatként álltak ki a vasárnapi meccsre ifistáink. Nem az eredmény volt a lényeg, a srácok megmutatták, miért érdemes ezt a sportágat képviselni. Köszönjük!

____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Budakalászi SC 17:44 (9:27)

Férfi ifi III. osztály-észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2018.12.02. – 15.00h

Játékvezetők: Kurcsik Nóra – Puss Hajnalka
Nézőszám: 46
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Balahó – Fekete 9(2), Kempl 3, Bittman 1, Bíró 1, Pirik 1, Horváth 2, Milotai, Király, Kiss
Budakalászi SC: Marosi, Péter – Kiss, Petri, Horváth Z., Tóth, Szabó, Lévai, Horváth Zs., Pintér, Gyimesi, Bódi, Fidel, Bartha, Hrabák

Hétméteresek: 3/2 ill. 2/1
Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc

____________________________________________________________________________________

A hétköznapi viszontagságok után nem számíthatott a komáromi csapat könnyű mérkőzésre. Milotai Tamás a pénteki műtétje után vasárnap már a csarnokban buzdította a társait, míg Bíró Ákos a sérült balkezével vállalta a játékot, mint mezőnyjátékos. Ákos helyett Balahó András vállalta a kapus pozíciót. Volt olyan játékos is, aki az önös érdekeit helyezte a csapat érdekei elé ezért nem vett részt a mérkőzésen. A múlt heti hosszabb beszélgetés után a serdülő mérkőzéseken már láthatóak voltak azok a változások, amiket az edzők kértek a fiúktól és most az ifjúsági mérkőzésen is ugyan ezt kérte Pekár edző. A mérkőzés előtt a küzdés, egymás segítése, akarás és a kézilabda iránti odaadást kérte az edző. Az ellenfél egy jóval képzettebb és jóval hosszabb kispaddal rendelkező egyesület volt. A mérkőzés elejétől a fiúk kiváló mentalitásban kézilabdáztak. Ezen a mérkőzésen az eredmény másodlagos volt. Jó volt látni, amit már régóta vártak mind a nézők mind az edző is. Küzdés, akarás, a görcsösséget a felszabadultság váltotta fel. A nagy arányú vereség ellenére (17-44) rég várt pozitív dolgokat látott Pekár edző.

Pekár Bence, edző: CSAPAT voltak végre, akarás, egymásért való küzdés volt. Ha ezek az alapok biztosan állnak a többi is jönni fog!

                      Fótó: Somogyi Csilla (a képre kattintva nyílik meg a teljes galéria)

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: