Nem sokon múlt a győzelem a női felnőtt csapatnak az utolsó előtti fordulóban.

____________________________________________________________________________________

SZESE Győr – Komárom VSE 33:29 (17:15)

NB II női felnőtt – Észak-Nyugat, Egyetemi Csarnok Győr, 2018. 12. 02. – 16.00h
Játékvezetők: Poller Zoltán – Szűcs András
Nézőszám: 50
Jegyzőkönyv

SZESE Győr: Menyhárt, Wunder – Koczmann E., Németh, Vigh, Karácsony, Kószás, Szabó, Koczmann M., Simon, Pataky, Fábián, Kelemen, Jankovics, Farkas
Komárom VSE:
Petróczi, Bánfalvi – Szlukovényi 4, Szőts 9 (2), Koppán, Szalai 2, Csiszár 10 (3), Lehotska 1, Reményi, Nemesnyik 3, Lukács, Bihari

Hétméteresek: 5/2 ill. 7/5
Kiállítások: 2 perc ill. 6 perc

____________________________________________________________________________________

Felnőtt női csapatunk Győrben vívta meg utolsó előtti mérkőzését.
A hölgyek szinte fej-fej mellett haladtak a meccs végéig. Az elejétől kezdve szoros mérkőzés volt. A 13.percben 7:7 volt az eredményjelzőn. Ezután a vendégcsapat ellépett a hazai gárdától két gólra, amit egészen a 25.percben tudtak tartani a komáromi lányok. Ezután kiegyenlített a Győr csapata, majd két gólra ellépett. Félidő 17:15.
A második félidőben sikerült tovább fej-fej mellett haladni egészen a 40.percig. Ekkor a hazai csapat 5 perc alatt egy 3:0-s szakasszal 24:21-re növelte a vezetését. A vendégek hiába próbáltak kapaszkodni, egy újabb hullámvölgy után 6 gólosra növelte az előnyét a hazai csapat. Az 51.percben már 29:23 volt, majd az 57. percben 32:25-s 7 gólos előnynél eldőltnek látszott a találkozó. A végét azonban meghúzta a vendégcsapat és sikerült mindössze 4 gólos vereséget szenvedni a SZESE Győr csapatától idegenben. Végeredmény 33:29.

Bánfalvi Kitti, kapus: Jól kezdtük a találkozót. Jó meccset játszottunk, sajnos a védekezés még nem az igazi, így sok könnyű gólt kaptunk. Végig nagyon küzdöttünk, ami nagyon bíztató volt, a második félidőben volt egy kis rövidzárlat, ami nehézzé tette a végét. A legrosszabb, hogy megint nem hittük el, hogy megnyerhetjük a mérkőzést. Igyekszünk az elkövetkező meccseken ezeken a dolgokon változtatni.

Szőts Fanni, átlövő: Nagyon sajnálhatjuk a mai meccset, abszolút kiegyenlített volt a mérkőzés, úgy gondolom, hogy a hitetlenségünk miatt nem sikerült pontot vagy pontokat szerezni. Felállt fal ellen szépen levezetett támadásaink voltak, illetve az elején a feszesebb védekezésnek, és a kapusteljesítménynek köszönhetően lerohanásból is eredményesek voltunk. Második félidőben, a döntő pillanatokban sajnos nagyon sok helyzetet kihagytunk, illetve a sikeres támadásokba fektetett sok energia miatt a védekezés felpuhult, így sajnos sok könnyebb gólt kaptunk, amire nem tudtunk válaszolni.

Kövess, lájkolj, oszd meg: