Újabb nagyarányú győzelem hazai pályán egy jó pár évvel fiatalabb csapat ellen.
____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Mikolik Handball School  38:31 (20:15)

Fiú Serdülő III. osztály-észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2018.11.29., 17:00
Játékvezetők: Czillahó Dávid – Suszter Annamária
Nézőszám: 36
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Takács, Villám – Lőrincz 2, Fekete 12 (2), Horváth 3, Kempl 9, Balahó 9, Bittman 3, Kustánczi, Kozenkow, Bedecs, Tasnádi
Mikolik Handball School: Geröly – Bodon M., Schuszter, Toffalini, Vitán, Koltai, Bodon F., Ujj, Móra

Hétméteresek: 2/2 ill. 2/2
Kiállítások: 0 perc ill. 8 perc

____________________________________________________________________________________

Lassan és álmosan kezdték el a mérkőzést a hazai fiúk. Az első 5-6 percig nem tudtak váratlant mutatni. A 10. perc környékére viszont összeállt a támadás, míg a védekezés egész végen jól szuperált. Ekkor már 5 gólos előnnyel rendelkeztek a hazaiak. Ezt a különbséget jó védelemmel és fegyelmezett játékkal tartani is tudták, bár itt-ott becsúszott egy két hiba. Félidő 20:15.
A második félidőben védekezést váltottak a hazaiak, és sikerült 6-8 gólos különbségre szert tenniük. Ám a második félidő közepe felé jött egy rövidzárlat. Eladott labdák, fegyelmezetlen játék és gyengébb védelem jellemezte a játékukat. Egy időkérés után rendezték a sorokat és az akkori 2 gólos előnyt 7 gólosra növelték, kihasználva az ellenfél technikai hibáit és a jó védekezésnek köszönhetően gyors és könnyű gólokat szereztek a mérkőzés végén. A végeredmény nem volt kérdéses, csak a gólkülönbség. Végeredmény 38:31.

                      Fótó: Somogyi Csilla (a képre kattintva nyílik meg a teljes galéria)

Fekete Dávid, csapatkapitány: Csalódott vagyok picit, mert nem tudtuk azt tartani, amit megbeszéltünk, szét voltunk esve fejben. Annak ellenére, hogy sok volt a hiba a támadásunkban, szerintem nem játszottunk annyira rosszul. Védekezést mindenesetre kiemelném, ami az elmúlt pár meccsen szerintem már megfelelően működik, viszont ez mögött kapus teljesítmény nem igazán található. Annyi biztos, hogyha úgy játszunk, mint az utolsó 3-4 percben, akkor sokkal nagyobb arányban tudunk győzni. Ebből a meccsből is meg kell ragadni a pozitív dolgokat, negatívokat pedig elfelejteni, a győzelmet nem kell megmagyarázni. Innentől a jövőheti Mór elleni mérkőzésre kell koncentrálni.

Szerencsés Márk, edző: A hétfői mérkőzéshez képest ez egy ellentétes teljesítmény volt. A védelemben és a támadásban a csapategység és összetartás megmaradt, de több hiba és több dekoncentráció jellemezte a srácokat. Vannak negatív dolgaink, de igyekszünk a pozitív dolgokat megtartani és ezekre építeni. Van még egy fontos meccsünk idegenben, erre összpontosítunk, utána jön a megérdemelt pihenés.

Kövess, lájkolj, oszd meg: