Férfi ifjúsági csapatunk újabb játékosa fekszik kés alá. Az augusztusi edzőtáborban történt sérülést sajnálatos módon nem lehetett rehabilitáció segítségével helyre hozni, így műtét vár Milotai Tamásra.

A szezon kezdetén egy edzőtáborban vettek részt a férfi ifjúsági csapat játékosai, ahol az egyik edzésen szerencsétlen módon kiugrott Milotai (Milo) Tamás válla. Az elsődleges orvosi vizsgálatok arra adtak okot, hogy egy rehabilitáció segítségével a válla rendbe jöhet és így nem kell műtétet alkalmazni. A rehabilitáció elvégeztével az egyik mérkőzésen egy rossz mozdulat által sajnos újra kiugrott a válla, ami nagy aggodalmat váltott ki. Felkeresett egy szakorvost, aki rögtön egy MR vizsgálatot rendelt el, hogy megtudják, hogy pontosan mi lehet a gond. A vizsgálatból megállapították a letört porcdarabot, ami csak műtéttel hozható rendbe. A műtétet valamikorra decemberre tervezték, de ezt sikerült előre hozni, ami jó hír, így ezen a pénteken (2018. 11. 30.-án) megműtik Milo vállát. „A nyári edzőtáborban ugrott ki a vállam, akkor még nem lehetett tudni mi a baj. Akkor végig csináltam egy rehabilitációt, ám ez nem volt elég, a szezon közepe fele térhettem vissza, amikor megint csak kificamodott a vállam. Ezek után több meccsen is részt vettem, de nyilván nagyon tartalékos üzemmódban. Aztán egy szakorvos ajánlotta, hogy készíttessek MR felvételt. A félvételeken tisztán látszott, hogy letört egy porcdarab a vállamból. Ezt egy műtéttel és 2 csavarral meg lehet oldani, de ez miatt a szezon hátralévő részét ki kell hagynom. Bár szinte kivétel nélkül az összes edzésen részt vettem, sok feladat volt, amit a sérülésem miatt nem csinálhattam. Mint a csapat kapitánya sokszor éreztem úgy, hogy cserbenhagyom a többieket, de a csapat mindig ott állt mellettem.” – mondta el Milotai Tamás, aki szeretne a lehető leggyorsabban visszatérni csapatába.
____________________________________________________________________________________

Kitartást és mihamarabbi felépülést kívánunk Milonak. Reméljük, hogy mikor visszatér még jobb és erősebb lesz, mint eddig volt.

Kövess, lájkolj, oszd meg: