Fegyelmezett és magabiztos játékkal 10 gólos sikert arattak a serdülő fiúk hazai pályán.
____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Angyalföldi Sportiskola 33:23 (18:13)

Fiú serdülő III.osztály – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok, 2018.11.26., 17.00h
Játékvezetők: Horváth Kristóf – Kornreich Gábor
Nézőszám: 39

Komárom VSE: Takács – Lőrincz 1, Fekete 9 (2), Horváth 9, Kempl 10, Tasnádi 1, Bittman 3, Kustánczi, Kozenkow, Bedecs
Angyalföldi Sportiskola: Édes, Wrábl – Palyi, Szabó Á., Kovács, Vermes, Büki, Szabó M., Kovács-Hoffmann

Hétméteresek: 2/2 ill. 1/1
Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc

____________________________________________________________________________________

Jó tempójú mérkőzést láthattak, akik kilátogattak a fiúk hazai mérkőzésére. Végig együtt, egy csapatként küzdöttek és tartották otthon a két pontot. Jó kezdéssel 2-3 gólos előnnyel, végig vezetve játszottak a serdülő fiúk. Az első félidőben egy nagyon kemény és fegyelmezett védelemnek köszönhetően sikerült ellépni az ellenféltől. Sajnos hátul a kapusteljesítmény nem volt az igazi, így eléggé fej-fej mellett haladtak egészen a félidő végéig a csapatok. Félidő 18:13. A második félidőben minden feljavult a hazai csapatnál, az edző bátran variálta a fiatal és idősebb srácokat a pályán. A második félidő 15. Percében már 10 gólosra növekedett az előny, amit végig tartani tudtak a srácok. Ezt a jó védekezésnek és a labdaszerzésekből lőtt könnyű góloknak köszönhették. Megérdemelt győzelem volt. Végeredmény 33:23.

 Horváth Csongor, irányító és szélső: A mai mérkőzésen nagyon összeszedett volt a csapatunk. A védekezésben sokat kommunikáltunk, és segítettünk a társainknak. Kellő határozottsággal tudtunk fellépni az emberekre, bár így is bele csúszott egykét hiba. A támadó játékunk is remekül működött, a labdaszerzésekből sok könnyű gólt tudtunk szerezni. Felállt fal elleni is sikeresek voltunk, bár bele csúszott pár kihagyott helyzet. Összességében nagy jó volt a mérkőzés tempója, mindenki bele tette a maga részét.

Szerencsés Márk, edző: Elégedett vagyok a srácokkal, amit megbeszéltünk az elején betartották. Végig egy csapatként működtek, segítették egymást mind védelemben, mind a támadásban. Az idősebbek biztatták a fiatalokat, akik nem is féltek annyira, mint az eddigi meccseken. A kapusteljesítményen még javítanunk kell, de nagyon tetszett a hozzáállás és a csapatmunka. Gratulálok a fiúknak!

 

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: