Nagy arányú vereséget szenvedett hazai pályán fiú serdülő csapatunk.

____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – VS Dunakeszi II. 23:42 (10:19)

Fiú serdülő III.osztály – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok, 2018.11.22. – 17.00h

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Krupánszki Kornél
Nézőszám: 48
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Takács, Egervári – Tasnádi , Balahó 5, Fekete 9(1), Kempl 7, Lőrincz, Bittman 2, Jónai, Kustánczi, Kozenkow, Bedecs, Éliás
VS Dunakeszi II.: Molnár, Fulajtár – Lavistyén, Előd, Halmos, Varga, Lipcsei, Ladó, Szabó, Cserpán, Bődi

Hétméteresek: 4/1 ill. 0/0
Kiállítások: 4 perc ill. 2 perc

____________________________________________________________________________________

Gyengén kezdte a hazai csapat a mérkőzést. A meccs előtt beszélteket egyáltalán nem sikerült betartani. Már a negyedik percben időt kért a hazai csapat, hogy rendezzék soraikat, de sem az időkérés, sem a védekezés váltás nem hozta meg a kívánt eredményt. A 23. perc körül volt az első faultja a hazai csapatnak. A gyenge védekezésre a vendégek gyors és hatékony támadással reagáltak, és nagy előnyre tettek szert az első félidő végére. (10:19)
A második félidő mutatott játéka már egy fokkal jobb volt a hazaiak részéről, de ahogy a védekezés nem szuperált, úgy a kapusteljesítmény sem volt elfogadható. A második félidő 20. percében már 19 gólos különbség volt a két csapat között, amit a meccs végéig csak tartani tudott a hazai csapat, így nagyarányú vereséget szenvedett hazai pályán. Végeredmény 23:42.

Szerencsés Márk, edző: Sajnos nem tudok mit mondani. Pár játékos akarata nem elég egy meccsen. 3-4 ütközéssel pedig nem lehet lehozni egyetlen meccset sem. A jobb csapat győzött, és gratulálni is szeretnék az ellenfél gyönyörű játékának. Pozitív dolog talán egy két jól végig vitt támadás, Fekete Dávid pár látványos átlövés gólja, Kozenkow Dávid bátorsága, az a három-négy ütközés, na meg hogy sikerült 20 alatt maradni. Kicsit csalódott vagyok, de hétfőn és csütörtökön újabb meccs, ezekre kell koncentrálni, ezt pedig gyorsan elfelejteni.

Kövess, lájkolj, oszd meg: