Remek játékkal tartotta otthon a kettő pontot férfi ifi csapatunk vasárnap.

____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Pásztói KC 25:23 (14:13)

Férfi ifi III. osztály-észak, Városi Sportcsarnok Komárom., 2018.11.18. – 15.00h

Játékvezetők: Őri Erika – Puss Hajnalka
Nézőszám: 52
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Bíró – Fekete 8(5), Kempl 4, Bittman 2, Balahó 7, Pirik , Botló , Horváth 2, Milotai 1, Király 1, Kiss
Pásztói KC: Vas – Bagó, Mátyás, Kanyó, Racskó, Belák, Szabó, Odler, László, Cseke

Hétméteresek: 6/5 ill. 4/4
Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc

____________________________________________________________________________________

A mérkőzés előtt megbeszélték a srácok, hogy az ellenfél csapatában kik azok a játékosok, akikre fokozottabban figyelni kell. Ez a mérkőzés elején nem mutatkozott meg, mert a védekezésük eléggé „lapos” és „puha” volt, ellenben a támadójátékukkal szemben, ami ötletes és gyors volt. Így ki tudták alakítani a helyzeteket, amit hellyel-közzel gólra is váltottak. Az első félidő során felváltva estek a gólok, hol a hazai csapat, hol a vendégcsapat vezetett 1-2 góllal. A szünetre 1 gólos vezetéssel vonulhatott a hazai csapat az öltözőbe. A szünetben Pekár edző változtatott a védekezésen. Az ellenfél két kulcsjátékosát szoros emberfogással követték. A második félidő elején ez sikeres volt, mert a hazai csapat folyamatosan 1-2 góllal vezetett. A félidő közepén több kétes játékvezetői ítélet is született, ami megzavarta a fiúkat, és emiatt újra átvette a vezetést a vendégcsapat. Az 50. percben Pekár edző időt kért ,és újra védekezési formációt váltott a hazai csapat. A fiatalok a 3-2-1-es védekezési formára álltak át. Ezzel a lépéssel a hazai csapat újra 2 gólos előnyre tett szert, amit a mérkőzés végéig taktikus, higgadt játékkal meg is tartott. Végeredmény: 25-23

Bíró Ákos, kapus: Szerintem egy jó mérkőzést játszottunk. A meccs előtt megbeszéltük, kikre kellene odafigyelnünk és amikor ezt sikerült végrehajtanunk e lis húztunk 1-2 góllal. A félidőben egy szerencsés góllal megszereztük a vezetést, de egész meccsen fej-fej mellett haladt a két csapat. A második félidőben kicsit bealudtunk, amit kihasznált az ellenfél és átvette a vezetést, de ebből sikerült kilábalnunk és ahogy a támadás és a védekezés is feljavult én is többet tudtam hozzátenni a csapat érdekeihez. Összességében jó mérkőzést játszottunk, fantasztikus volt a hangulat, amit köszönünk a szurkolóknak, ez segített minket átlendíteni a játékvezetők kérdéses ítéletein.

Pekár Bence, edző: Egy hullámzó mérkőzésen vagyunk túl. Örömmel láttam, hogy a múlt heti gyenge teljesítmény után a mostani mérkőzésen egy jóval koncentráltabb játékot láthattunk. Örömmel tölt el az is, hogy amikor meleg volt a „pite”, akkor sem estünk össze, hanem harcosan és helyenként jól játszva tudtuk itthon tartani a két pontot.

Kövess, lájkolj, oszd meg: