Az u-11-es lány csapat 12 fővel, Ácson lépett pályára a jóval nagyobb játékerőt képviselő Tatabánya és Dorog csapatai ellen.
____________________________________________________________________________________

Az első mérkőzést, míg mindig meglepődve földbegyökerezett lábbal kezdték a lányok, mintha ez lenne az első mérkőzésük. Az első félidőben nem sok mindent láthattunk az edzésen gyakorolt dolgokból. Védekezésben nem tanúsítottunk nagy ellenállást, támadásban bátortalanok voltunk. A második játékrészre sikerült kicsit összeszednie magát a csapatnak és felszabadult, bátrabb játékot láthattunk. Védekezésben láthattunk fellépéseket, faultokat, összezárásokat. Támadásban pedig átlövéseket felugrásból és induló cseleket.
Komárom VSE – Tatabánya : 5:27

A dorogi mérkőzés úgy kezdődött, mint a tatabányai, azzal a különbséggel, hogy úgy is folytatódott. Nem volt védekezés, támadásban pedig állóháború volt, nem mertünk labdát vezetni vagy lépni labdával. Sok volt a technikai hiba és az eladott labda, ami eddig ilyen nagyrészt nem jellemezte a lányokat. Fejben és fizikálisan is elfáradtak a lányok.
Komárom VSE – Dorog ESE: 1:24

____________________________________________________________________________________
Egy félidőnyi játék alatt láthattuk nagyon jó dolgokat, a potenciál meg van bennük. A következő alkalommal koncentráltabb és bátrabb játékkal, lehet javítani.

Kövess, lájkolj, oszd meg: