A fiúk megfogyatkozott létszámban tudtak részt venni az aktuális fordulóban, mivel két játékosunk is a mérkőzés előtti napon betegedett meg. A csapatban Tóth Ádám Miklós debütált.
Az első mérkőzést a Kisbér csapata ellen vívták a komáromi fiúk. Kisbéri csapat is a komáromi csapathoz hasonlóan kevesebb játékossal tudott kiállni betegségek miatt. A fiúk a bajnokságban előírt 3-2-1-es védekezési rendszerben álltak fel. A kevés gyakorlás ellenére egész mérkőzésen kiválóan működött a védekezés, amihez a kapuban Laczkó Levente remek teljesítményt nyújtott. A félidőben 4-1-re vezettek a komáromi fiúk. Mivel csere nélkül játszottak a fiúk, ezért a szünetben Pekár edző a fiúktól hosszabb lefolyású játékokat kért. A második félidőre érezhető volt a fáradtság a fiúkon, de hatalmasat küzdve 5-4-es győzelmet arattak.
Ezzel megszerezték az első győzelmüket a bajnokságban.

Második mérkőzésen a Grundfos Tatabánya csapatával találták szembe magukat a fiúk, de a jó nevű ellenféltől sem ijedtek meg. A védekezés továbbra is nagyon feszes volt, a kapuban Laczkó Levi újra parádézott, és az első félidő 3-3-mal végződött. Becker edző a fiúktól újra a hosszú lefolyású játékot kérte tudva, hogy az ellenfél kispadján jóval több a pihent játékos. A fiúk végig küzdöttek, a második félidőben a mérkőzés vége előtt 1 perccel Becker Botond révén átvették a vezetést 6-5-re. A Tatabánya csak az utolsó támadásból tudott gólt szerezni és ezáltal egy pontot szerezni.

Pekár Bence, edző: Minden elismerésem a fiúké. Mindenki átlag feletti teljesítményt nyújtott. Csapatként küzdve mindenki hozzátette a maga részfeladatát. Levi a kapuban kimagasló teljesítményt nyújtott, Boti a gólokban jeleskedett, Csani (Bencsik Csanád) védekezése elsőrendű volt. Bence (Milotai Bence), Ádi (Tóth Ádám Miklós) Peti (Bibók Péter) korukat meghazudtolóan, koncentráltan kézilabdáztak. Ha a fiúk ugyanilyen szorgalmasan és koncentráltan kézilabdáznak, remek játékosok lehetnek.

Kövess, lájkolj, oszd meg: