Görcsös, kapkodó, pontatlan játékkal verte női ifi csapatunk a Lipótiakat csütörtökön. 

____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Petőfi Lipót SK 19:17 (9:6)

Nöi Ifjúsági III. osztály Észak-Nyugat, Városi Sportcsarnok Komárom, 2018.11.08., 18:00
Játékvezetők: Krupánszky Kíra – Natkai Norbert
Nézőszám: 70
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Juhász – Milotai 3, Lukács 1, Nemesnyik 5 Hamar 2, Ekk, Horváth 6(1), Velencei Reb., Velencei Ren. 1, Bihari, Varga 1, György
Petőfi Lipót SK: Burnóczki R., Csizmadia – Burnóczki N., Mátyus R., Foltányi, Nagy, Wertál, Mátyus L., Mátyus N., Molnár An., Molnár Al.

Hétméteresek: 5/1 ill. 11/9
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc

____________________________________________________________________________________

Edzésidőpontban látogatott Komáromba a Lipót csapata. Az elvárás hazai részről győzelem volt, ennek ellenére nem látszott a különbség a két csapat között, a vendégeken látszott jobban, hogy szeretnének kézilabdázni. A komáromi csapat, csak a 10. percben tudta megszerezni első gólját, ami talán tükrözi mennyire nem voltak a helyzet magaslatán. Görcsös, kapkodó, pontatlan volt a játék. A félidő végére úgy látszott, hogy kikeveredtek a lányok a gödörből és már megindul a gólgyártás. (Félidő 9-6) A második félidő ugyan úgy kezdődött, mint az első semmivel nem lett jobb a teljesítmény. Rengeteg kimaradt helyzet, rossz döntések sorozata. A végén még a győzelemért is izgulni kellett, ugyanis kettős emberhátrányba került a komáromi csapat. (47. perc 14-15) De szerencsére a lányok megnyugodtak kicsit és sikerült kivédekezni a hátrányt és fontos gólokat szerezni a végén, így a győzelem nem maradt el. Végeredmény (19-17)

Szakács Tibor, edző: A csütörtöki mérkőzésünk volt szerintem az eddigi szezon leggyengébb teljesítménye. Aki látta a mérkőzést, azt gondolhatja, hogy edzésen mi csak kártyázunk vagy beszélgetünk. Egy pozitívuma volt, hogy nyertünk.

Kövess, lájkolj, oszd meg: