Győzelemmel indította fiú serdülő csapatunk a novembert, egy egész jó iramú mérkőzésen

____________________________________________________________________________________

Budakalászi SC – Komárom VSE 19:31 (10:19)

Fiú Serdülő III. osztály-észak, Móricz Zsigmond Gimnázium Szentendre, 2018.11.10. – 17.00h

Játékvezetők: Bugyi Tamás – Nász Péter
Nézőszám: 20
Jegyzőkönyv

Budakalászi SC: Péter – Kovács, Fehér, Magyari, Takács, Szabó, Kotroczó, Pályi, Simó, Péthy
Komárom VSE: 
Takács – Tasnádi, Balahó 2, Fekete 12(4), Kempl 9, Lőrincz 3, Bittman 4, Jónai, Kustánczi, Kozenkow 1, Bedecs

Hétméteresek: 2/2 ill. 4/4
Kiállítások: 4 perc ill. 6 perc

____________________________________________________________________________________

Szentendrére utaztunk a serdülő csapatunk hetedik fordulójára. Egy helyenként jó iramú mérkőzésen szerezték meg a srácok második győzelmüket. Végig jó védekezéssel 20 gól alatt tartva ellenfelüket végig uralták a mérkőzést. Az első félidő fegyelmezett játékának köszönhetően már a 12. percben 8 gólosra duzzadt az előny, amit tartani és a hibák ellenére jó játékkal növelni is tudta a csapat. Félidőben 10:19. A második félidőben több hullámvölgy jött, amit a cserék ellenére a fáradtságnak tudható be, de a végére még így is sikerült növelni az előnyt, így egy magabiztos győzelmet könyvelhetnek el a fiúk. Végeredmény 19:31.

Bittman Ádám, beállós: Először is szeretnék gratulálni a csapatnak mivel szerintem egy nagyon jó tempójú és lendületes mérkőzést játszottunk, támadásban kevés hibával, bár sok pontatlan befejezéssel, de jó védekezéssel hamar el léptünk az ellenfelünktől. Szerintem egy nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl gratulálni szeretnék mind a két csapatnak!

Szerencsés Márk, edző: Gratulálok a fiúknak, az első félidő fegyelmezett játéka és koncentrációja meghozta a sikert. A fiataloknak is sikerült bátran a pályára lépni és az apró hibák ellenére meg voltam elégedve! Csak így tovább, csütörtökön újra bajnoki, készülünk és küzdünk tovább!

Kövess, lájkolj, oszd meg: