Az aktuális fordulóban egy hosszú utazás elé néztek a lányok, már nem először az évben. Tolna városa volt a házigazdája az U13-as Lány fordulónak.

Első mérkőzésünket Tamási csapatával játszottuk, akik nem voltak ismeretlenek számunkra, az előző fordulóban nagy arányú győzelmet arattak felettünk. A célunk, ennek a különbségnek a csökkentése, valamint stabilabb, kreatívabb, dinamikusabb játékkép kialakítása volt. Szerencsére a lányok ezúttal nem kézilabdáztak annyira idegesen, mint az első találkozásunkkor, és bár ismételten Tamási győzőtt, sok dolog előjött az edzéseken gyakoroltakból. Szép összjátékok, jó védelmi megmozdulások, okos döntések a támadások végrehajtásában. Elégedettek lehetünk az eredménnyel, az előző mérkőzéshez képest, közel 10 gólt sikerült lefaragni a különbségből.
Tamási KC – Komárom VSE  26:10

A második derbinken a házigazda Tolna csapatával mérkőztünk. Fej-fej melletti küzdelemre lehetett számítani, ami be is igazolódott. Mind két oldalon folyamatosan estek a gólok, de gólpárbajból mi tudtunk jobban ellépni. Ekkor, sajnálatunkra, a házigazda hathatós segítséget kapott a játékvezetőktől, amely a mérkőzés további részén sem változott. Rendre a hátrányukra döntöttek a sporttársak. Ezt a második mérkőzését játszó csapatunk erővel nem bírta már. Felőrlődtünk, lövéseink pontatlanná váltak, nem tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. A végeredményben nem mutatkozik meg, de szoros ki-ki mérkőzésen, becsületes csatában vesztettünk. Gratulálok a Lányoknak, nagyot küzdöttek! Fel a fejjel, megyünk tovább!
Tolna KC – Komárom VSE  14:9

Kövess, lájkolj, oszd meg: