Kitűnő játékkal győzött felnőtt csapatunk a bajnokság éllovasánál, Kisbéren. Ezzel a győzelemmel már a tabella első helyét fogaljuk el!

____________________________________________________________________________________

Kisbér KC II. – Komárom VSE 28:32 (13:18)

Komárom-Esztergom megyei férfi, Zsivótzky Gyula Sportcsarnok Kisbér, 2018.10.20., 18:00
Játékvezetők: Horváth Gergő – Horváth Kristóf
Nézőszám: 150
Jegyzőkönyv

Kisbér KC II.: Róth, Horváth, Hermann – Pacsika, Molnár, Andrási, Bajcsai, Jáki, Kovács, Németh, Tamtom, Tóth, Krcsma, Falusi
Komárom VSE: 
Répa, Bohuniczky – Kun, Wágner 2, Szerencsés 5, Pekár, Lencse 2 (2), Németh 3, Becker 1, Tímár 1, Juhász 2, Mándy 7, Papp 3, Szakács P. 5, Szakács T.

Hétméteresek: 3/1 ill. 2/2
Kiállítások: 6 perc ill. 12 perc

____________________________________________________________________________________

A bajnokság éllovasához látogatott a Komáromi felnőtt csapat. Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek hiszen az ellenfél soraiban több NB-s rutinnal rendelkező játékos is volt. A komáromi csapatból csak Szakács Tibor és Milotai Tamás bajlódik kisebb nagyobb sérüléssel de a többiek Pekár Bence edző rendelkezésére álltak. Gyors gólváltásokkal kezdődött a mérkőzés, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A vendég csapatnak a mérkőzés elején nem sikerült az ellenfél beállós játékát megakadályozni így sok gólt kaptunk a vonalról. 15 perc környékén folyamatos cserékkel frissített a vendég csapat. Ezzel egyidejűleg egy ritmust is váltott a Komárom amit a vendég csapat nem tudott tartani így öt gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre (13:18) A félidőben csak a finomításokról volt szó és utána a szünet nagyobb részében mozgással lövésekkel töltöttük hogy ne ragadjunk bent az öltözőben ahogy szoktunk. Ennek meg is lett az eredmény hiszen a félidő elején növelni tudtuk az előnyünket, ami egy kicsit kényelmesség tette a csapatot és lankadt a koncentráció is.45. percél újra szinte sort cseréltünk de a játék képe nem változott. A vendég csapat tartotta az előnyét még a hazai csapat mindent egy lapra feltéve rohamozott hogy megfordítsa a mérkőzés kimenetelét. A mérkőzés vége így egy adok-kapokba fordult át de a vendég győzelem nem forgott veszélyben. Végeredmény: 28-32

Szerencsés Márk, irányító:
Jól kezdtük a találkozót, bár az elején a védekezésünkben voltak hibák, amiből az ellenfél építkezni tudott. Lendületes jó iramú mérkőzés volt, ahol a 15.perc táján szinte sort cseréltünk. A védelem is feljavult és a friss emberek még nagyobb lendületet adtak a meccsnek. Sikerült elhúznunk 5 góllal. A második félidő elején mindkét csapat kereste magát, de szerencsére mi hamarabb találtuk meg a játékunkat és még nagyobb előnyre tettünk szert. Sajnos a végére alább hagyott a lendületünk, amit az ellenfél kihasznált, és így 4-re csökkent az előnyünk. Nagyon örülök a teljesítményünknek, csapatként is jól működtünk, büszke vagyok a srácokra!

Pekár Bence, edző:
Gratulálok a csapatnak. Végre úgy játszottunk ahogy tudunk még akkor is ha a mérkőzésen voltak hullámzó időszakok. A sor cserékkel próbáltam folyamatosan lendületbe tartani a csapatot ami nagyrészt sikerült is. Mindenki hozzátette a saját jó dolgát. Volt aki védekezésben nyújtott jó teljesítmény, volt aki támadásban és emellé társult egy jó kapusteljesítmény. Erre a játékra lesz szükségünk a jövő héten is hogy megtartsuk a most megszerzett dobogó legfelső fokát. Megyünk tovább!

Kövess, lájkolj, oszd meg: