Vereség a második hazai mérkőzésen is. Serdülő csapatunk egy remek iramú mérkőzésen, kapus nélkül szenvedett 6 gólos vereséget a hasonló játékerőt képviselő Csömör KSK csapatától.

____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Csömör KSK 28:34 (11:18)

Fiú Serdülő III. osztály-észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2018.10.20., 15:00
Játékvezetők: Magyar Norbert – Wiszt Péter
Nézőszám: 40
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Balahó – Tasnádi 2, Lőrincz, Fekete 11(3), Bittman 2, Kempl 12, Kustánczi, Bedecs, Éliás, Jónai, Kozenkow 1
Csömör KSK: Emri – Balaska, Helembai, Kis, Szegedi, Sztanev, Rajos, Forsthodffer, Hullán, Svirzsovits

Hétméteresek: 3/3 ill. 5/4
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc

____________________________________________________________________________________

A Csömör csapatát fogadta a nyereségre vágyó fiú serdülő csapat, akik 6 perc játék után a pontatlan befejezések miatt hagyták ellépni az ellenfelet. A védelem sajnos nem javult egészen a második félidőig. A fordulás után sokkal kiegyenlítettebb volt a mérkőzés. A 40. perc környékén megint sok hibát vétve 10-re növelte előnyét az ellenfél, de a végjátékban sikerült jobb teljesítménnyel csökkenteni a különbséget, így 28:34-es vereséget szenvedett a csapat.

Fótó: Somogyi Csilla
                      Fótó: Somogyi Csilla (a képre kattintva nyílik meg a teljes galéria)

Kempl Barnabás, átlövő: Szerintem egy közel azonos erősségű csapat ellen álltunk pályára. Az elején kicsit beragadtunk, sok volt a kihagyott helyzet. Ekkor egy időkérést követően össze tudtuk szedni magunkat. Összeállt a védelem és eredményesebb lett a támadójáték. A továbbiakban a védekezés sajnos szétesett főként ott, ahol a fiatalabbaknak kellett védekezni. A második félidő hasonlóan zajlott le. Voltak nagyon jó periódusaink, ahol mindenki jól teljesített, aki a pályán volt. A fiatalabb játékosok közül ezen a meccsen Tasnádi Botond nyújtott kiemelkedő teljesítményt, aki a meccs kezdetétől a végéig koncentrált és mind védelemben mind támadásban a helyen volt és ahogy csak tudta támogatta a csapatot. Rajta kívül Kozenkow Dávidot érdemes még kiemelni, ő sajnos sokáig nem igazán találta magát a pályán. A végére magához tért, támadásban eredményes tudott lenni és védekezésben fontos faultokat helyezett el az ellenfél játékosain. Sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, szerintem egy jó játékkal és emelt fővel távozhattunk a pályáról.

Szerencsés Márk, edző: Úgy gondolom egy hozzánk hasonló erőt képviselő csapattal mérkőztünk meg. Az első félidőben sok hibával játszottunk. A védekezés megint nem úgy működött, ahogy szerettük volna, olcsó és gyors gólokat kaptunk, amivel az ellenfél ellépett tőlünk a hibáinkat kihasználva. A második félidőben végre megtudtuk oldani a védekezést, de még így is sok helyen hibát vétettünk. Ki kell emelnem Tasnádi Botond munkáját, aki fiatalként 150%-on pörgött és nagyon igyekezett megmutatni mire képes! Tudatosítaniuk kell a fiúknak, hogy igenis tudnak kézilabdázni és egy csapatként, ha mindenki egy kicsit hozzátesz, akkor győzelemre is képesek lehetnek. Emelt fejjel tovább kell menni és dolgozni!

Kövess, lájkolj, oszd meg: