Az eddig nyeretlen VKL SE Győr csapatát fogadta az eddig veretlen komáromi csapat vasárnap délután. A mérkőzés célja a veretlenség megőrzése volt, egy a múlthetihez hasonló képességekkel rendelkező csapat ellen. Hasonló mederben is kezdődött a mérkőzés, mint a múltheti. Játék elei apátiából kb a 20. perc környékén ébredt fel a csapat, addig minden támadásból gólt ért el az ellenfél és támadásban is akadozott a gépezet. (20. perc 10-8) Majd az első félidő utolsó 10 percében a játék nyomokban kézilabdát is tartalmazott, koncentráltabbak lettek a lányok így a félidőre 4 gólos előnnyel sikerült pihenőre vonulni. (Félidő 15-11)
Második félidőt úgy kezdték a hazaiak, ahogy az elsőt befejezték labdaszerzések, gyors támadások, jó védekezés. (45. perc 25-18) Itt el is dőlt a 2 pont sorsa. Az utolsó 15 perce a komáromi csapat fejben és koncentrációban szét esett és kapkodó ötlettelen játék jellemezte a támadásokat. Így csak 2 gólt sikerült lőni a mérkőzés végéig, míg az ellenfél lelkesen küzdve becsülettel zárkózott fel. Végeredmény 27-23.

Szakács Tibor: A győzelemnek örülök, de a mutatott játéknak kevésbé. 2×10 perc közepesen jó játék elég volt ma a győzelemhez, de jövőhéten ez kevés lesz. Sok munka van még, azon leszünk a héten, hogy minél több hibát kijavítsunk, főleg a technikai, labdakezelési hibákat. Tudom a győzelmet nem kell megmagyarázni, de maximalista vagyok a csapatommal szemben, nem tudok felhőtlenül örülni egy ilyen teljesítmény után.

  

Kövess, lájkolj, oszd meg: