A mérkőzés jó előjellel kezdődött hiszen a régóta sérüléssel bajlódó Milotai Tamás játékára már számíthatott az edző. Az ellenfél az NB 1-es Tatabánya közvetlen utánpótlásban edződő serdülő csapat volt.
A mérkőzés elején felváltva estek a gólok ám a 12-dik percben megakadt a hazai csapat játéka. Támadó és védekező játékba is rengeteg hiba csúszott. Az edző időkéréssel próbálta felrázni a csapatot. Az első félidőben a kétszer 5 perc áramszünet eredménye a 10:20-es félidei eredmény.
A félidőben a csapat rendezni próbálta a sorokat. Ez nem igazán sikerült hisze a második félidőt is 5:0-val kezdte a csapat és a 32. percben újra időt kellett kérni. 10:25-én a csapatot visszavetette a rossz kezdés. A nagy hátrányban feszülté és fegyelmezetlenné vált a csapat. Pozitívumként lehet kiemelni hogy a második félidőben a csapat új igazolása Pirik Mihály pályára lépett élete első mérkőzésén és góllal mutatkozott be.
A mérkőzés végeredménye: 22:39
Pekár Bence edző:
Azon a mérkőzésen ahol két azonos képességű csapat méri össze a tudását ott nem fér bele 3×5 perc áramszünet amivel 15 gól előnyt adunk az ellenfelünknek. Ezen sürgősen javítanunk kell. Szomorú hír hogy a csapatunk két játékosa is megsérült a hétvégén Király Zsolt az ifjúsági mérkőzésen szenvedett ujj sérülést rá 4-6 pihenő vár, míg Milotai Tamás válla a felnőtt mérkőzésen sérült meg egy rossz mozdulat után. Ő rá orvosi vizsgálatok várnak és csak utána tudjuk hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia. Dolgozni kell tovább és most mindenkinek egy kicsit többet kell beletenni hogy a kieső játékosokat is pótolni tudjuk akarattal és küzdéssel.

Kövess, lájkolj, oszd meg: