Egy hét pihenő után folytatta szereplését az ifjúsági lány csapatunk Bősárkány ellen, Lipóton. Hiányos kerettel, 10-en utaztak el a komáromiak 5 játékos hiányzott a hadra fogható keretből különböző okok miatt. A mérkőzés első 15 percében a lányok még fejben az öltözőben maradtak, teljes dekoncentráltság, kapkodás volt látható a csapaton. Pontatlan és ötlettelen támadás, rossz döntések, eladott labdák lerohanásban. Az ellenfél jól kezdett, rendre heteseket tudtak kiharcolni, vagy távoli lövésekkel értek el gólokat. (10. perc 6-2) Egy időkérés után rendezték a lányok a sorokat, gyorsabb fokozatba kapcsoltak, és lendületes betörés és átlövés gólokat sikerült szerezni. (Félidő 13-14)
Második félidőre megmaradt ez a lendület és a védekezés is összeállt, kijött a két csapat közötti fizikális és technikai különbség. (45. perc 16-22) A mérkőzés további részében ment az adok kapok, ,gólváltások a győzelem nem forgott veszélyben. Így a végeredmény 23-27 a KVSE csapatának.

Szakács Tibor:  Nagyon álmoskásan kezdtük a találkozót, pedig felhívtam a figyelmét a csajoknak, hogy nem szabad félvállról venni ezt a mérkőzést. Szerencsére sikerült felpörögnünk és a héten gyakorolt dolgokból láttam vissza nagyon sok jó megoldást, aminek külön örülök. Eddigi mérkőzéseink során, mindig jobban működött valami, ma az átlövések. Jó lenne, ha már egy mérkőzésen belül jó lenne a lerohanás, az egy az egyezés, az átlövés, nem csak külön külön meccseken. Az ellenfél előtt le a kalappal nagyon jól játszottak, 110%-on pörögtek, küzdöttek. Ez egy nyögvenyelős nehéz győzelem volt, de ilyen is kell néha.

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: