A mai napon, vasárnap (2018.09.30.) u12-es fiú utánpótlás csaptunk is megkezdte a szereplését a korosztályos bajnokságban.

A fiúk nem kisebb feladattal találták magukat szembe, mint a Tatabánya csapata, akik mindig minden szinten komoly játékerőt képviselnek. Most is ennek megfelelően alakult a mérkőzés képe, a jóval technikásabb ellenfél magabiztosan játszott végig, ennek ellenére becsülettel küzdött a komáromi alakulat. Az első félidőben még kitartott a koncentráció és az odafigyelés, nem jellemezték a játékot szarvashibák. A második félidőre elfáradtunk, és félpályás letámadás következtében sorban születtek a könnyen kapott gólok. A vereségtől függetlenül az edzéseken gyakorolt dolgok megjelenése miatt nyugodtan nevezhető pozitívnak a mérkőzés képe. Nincs miért lógatni a fejünket.

Második mérkőzésünket a Dorog csapat ellen játszottuk. Két lelkes csapatot láthattunk, mindkét oldalon biztató jeleket lehetett látni. A játékunkban néhol a csapatjátékokra jellemző megmozdulásokat is lehetett látni, szépen alakítottak a társaik számára helyzeteket a fiúk, amikből szép gólok és nagy kapufák, és védések születtek. A kezdettől nálunk volt az előny, amit a meccs végéig meg is tudtunk tartani, és ennek köszönhetően sikerült megszerezni az első pontjainkat. A védekezésben és támadásban is voltak jó periódusaink, amik a későbbiekre nézve bizalommal tölthetnek el minket. Dolgozunk tovább!

Kövess, lájkolj, oszd meg: