Fiú U14-es csapatunk Móron vendégekedett ahol két mérkőzést játszottak a srácok!
Első mérkőzésen a házigazda Mór csapatával játszottunk! Két azonos képességű csapat mérkőzése volt ahol nagyon hullámzó játékot hozott! A félidők végére mindig érezhető volt a fáradtság és emiatt több hiba vétettek a srácok! A mérkőzés végére a csapatok egymás hibáiból szereztek gólokat! Mi követtünk el kevesebb hibát így 27:20ra nyertünk! Így megszerezte a csapat az első győzelmét a bajnokságban!
Második mérkőzésen egy jóval képzettebb csapat ellen léptünk pályára! Az ellenfél Simontornya csapata volt! A fáradság miatt már a mérkőzés elején nagy hátrányba kerültünk ami a mérkőzés végig folyamatosan nőtt. Ahogy nőtt a különbség és a fáradság úgy a csökkent a figyelem is! A mérkőzés végére alakult ki a legnagyobb különbség! A mérkőzés végeredménye: 11-41
Pekár Bence edző értékelése:
Az első mérkőzésen büszke voltam a srácokra hiszen a hibák ellenére küzdöttek hajtottak és szép megoldásokat is láttunk. A második mérkőzés miatt viszont csalódott vagyok mert nagyobb odafigyeléssel és akarással szorosabb és élvezetesebb mérkőzést is vívhattunk volna! Tovább kell folytatni a munkát hogy ezeken a mérkőzéseken is jobban tudjunk teljesíteni!

     

Kövess, lájkolj, oszd meg: