Az egyesület férfi ifjúsági csapata szombaton Budapesten a Rákosmente KSK korosztályos csapatánál vendégeskedett. A furcsa mérkőzés időpont és az előző napi serdülő mérkőzés rányomta a bélyegét a mérkőzés első 15. percére. Döcögős támadás szervezés, pontatlan befejezések, dekoncentrált védekezés és számtalan technikai hiba. A 16. percben más a második időt is ki kellett kérnem hogy rendezni tudjuk a sorokat. Csak fellángolásaink voltak a félidő folyamán. Ennek lett az eredménye a 24-13-as félidei eredmény.
A szünetben igyekeztem felrázni a csapatot az apátiából és feltüzelni a második félidőre. A második félidő elején úgy is tűnt hogy lehet keresnivalónk hiszen 4:0-ás rohammal kezdtek a fiúk, ám két elszórt labda és egy technikai hiba után már újra az ellenfél vezetett 10 góllal. Ezzel meg is tört az a kezdeti lendület amivel vissza jöhettünk volna a mérkőzésbe. Az egész mérkőzésünket jellemezte hogy kihagytunk 3 büntetőt és körülbelül 20 labdatechnikai hiba volt a mérkőzésen. Egy azonos erősségű ellenféltől kaptunk ki 36-26-ra. 

Dolgozunk tovább hogy a hibákat kijavítsuk. Fiatal csapatomnak még szoknia kell a III. osztály tempóját és rutint és még több rutint kell szerezni hogy egy ilyen mérkőzésen egyenrangú ellenfél legyen.
Legjobb gólszerzők: Fekete D. 9; Király Zs. 6; Kempl B. 5

Kövess, lájkolj, oszd meg: