Szeptember 22.-n, szombaton, Komáromban került megrendezésre a lány u13-as bajnokság első fordulója, amelyen korosztályos csapatunk két mérkőzésen volt érdekelt.

Az első derbin a favoritnak számító Kőkúti Sasok DSE csapatával vívtak ütközetet a lányok és bár az eredmény csalóka, jó mérkőzést játszottak. Ijedtség vagy bátortalanság nem látszódott senkin és rendre sikerült is szép akciókat szervezni, az újonnan és még a tanulás fázisában lévő 3:2:1-es védekezés is nagyon szépen működött. Szép gólokat lőttünk, itt-ott a csapatjáték egyszerű de nagyszerű elemei is kibontakoztak. A rövid cserepad illetve az ellenfél felkészültsége, a technikai tudásbeli különbség a félidő után a támadójáték visszaesését eredményezte, ennek is betudható a nagyobb arányú vereség, ám ez mit sem von le a lányok jó játékának értékéből! Az utolsó másodpercig küzdöttünk, nem lógattuk az orrunk. Elégedettek lehetünk!

A második mérkőzésünket a Bakonycsernye duplázni kényszerülő csapatával játszottuk, akiken érződött a cserék hiánya illetve a Fehérvár elleni meccs. Az első perctől végig kézben tartva a mérkőzést, több szép egyéni, de legfőképp a csapat egészének a teljesítménye győzelmet ért! A rendre kinyíló védelmen a lányok ügyesen találták meg a réseket, és látványos gólokat lőttek. A védekezés remekül működött, és kapuban is extra teljesítmény érkezett. Lendületes, ügyes játékkal sikerült megszerezni az első kétpontosunkat! Csak így tovább Csajok! Hajrá KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: